| AnnaSophiaRobb a întrebat:

Care este motivul pentru care oamenii sunt atit de nesuferiti, pun si eu niste intrabri, dar primesc niste raspuns-uri neglijente, probabil nu stiati voi toti cei de pe TPU, ca sunt prima oara in practica de a pune intrebari, cit am activat pe acest site am fost eu cea care raspuns la intrebari, si uite acum pun si eu o intrebare, iar toti ca ccainii incepp sa ma condamne cu comentarii rautacioase si suparatoare!

Răspuns Câştigător
| Λndrei a răspuns:

Stiu,dar astia sunt doar o categorie.Mai sunt cei care pun intrebari si daca nu cred in raspunsurile celor care isi dau silinta sa-i ajute utilizeaza ca repros cuvinte jignitoare, sau modalitati de a te face sa te simti prost.

8 răspunsuri:
| Λndrei a răspuns:

Nu toti suntem la fel, eu personal raspund la o intrebare daca am raspunsuri concrete si utile sau mai adaug cate o glumitza pe gustul omului...

| AnnaSophiaRobb explică (pentru Λndrei):

Eu inteleg, dar sunt unii care raspund chiar daca nu au nici o obiectie, stii cum s-ar spune cu treaba si fara treaba, si inca mai adauga cuvinte jignitoare

| DrA a răspuns:

Eu zic sa ignori astfel de raspunsuri. DIn pacate asa e lumea. Unii vor sa para destepti, altii sunt niste copii care incearca sa iasa in evidenta. NU da importanta unor persoane care nu merita.

| ROB3RT89 a răspuns:

Nu spune toti,mai sunt si oameni seriosi pe site-ul asta! Cei care fac asta,o fac sa se dea importanti, ei avand conturile mai mult pentru trollinghappySi apropo, nu vad sa fi pus tu vreo intrebarehappy

| AnnaSophiaRobb explică (pentru ROB3RT89):

1.priveste mai jos si ai sa vezi, am o multime de intrebari 2.sunt o persoana destul de serioasa ca sa pun intrebari destul de serioase 3.nu ma justific in fata unor persoane ca tine, daca ai de gind sa-mi tii morala eu am de gind sa nu te ascult

| ROB3RT89 a răspuns (pentru AnnaSophiaRobb):

N-am de ce sa-ti tin morala draguta, si m-am referit ca la profilu tau nu apare nici o intrebare! Daca esti serioasa, tine-o tot asahappy

| AnnaSophiaRobb explică (pentru ROB3RT89):

Ok, sa stii azi nu sunt in forma, de aceea raspuns uneori cam grosolan, probabil sunt prea garbita l araspund la cit mai multe intrebari si nu reusesc sa inteleg sensul comentariilor adresate mie

| ROB3RT89 a răspuns (pentru AnnaSophiaRobb):

Se mai intampla, mi se intampla si mie sa mai inteleg cate ceva gresit...