Dexter, pentru ca ma fascineaza ideea unui criminal in serie care lucreaza in politie.
Serialul meu preferat este Two men and a half men. E super amuzant. Serialul se centrează asupra unui bărbat numit Charlie, al cărui stil de viață este întrerupt când fratele său Alan (care tocmai divorțase de soția lui) se mută cu el, împreună cu băiatul său, Jake.
Buna, serialul meu preferat este True Blood il vad online pentru ca nu stiu daca se mai difuzeaza si nici nu prind hbo in fine, serial este bazat pe cartile vampirii sudul de charlaine harris ''o scriitoare cu un rar talent'' ( cum citeaza descrierea ) imi place pentru ca serialul este unul enigmatic in care suspansul, dragoste dintre o chelnerita si un vampir urca si coboara, cat si sangele predomina in acest serial nu pot sa iti spun mai multe fiindca de curand l-am descoperit si nu am vazut mai mult de 6 episoade. asta este parerea pe care mi-am facut-o pana acum
Lost- pentru ca este o combinatie foarte reusita intre mister, actiune, sf, dragoste, drama, thriller psihologic, comedie, suspans. Este acel serial must see, pe care trebuie sa-l vezi odata in viata asta.
A fost Roma, acum e NCIS- ancheta militara. Are umor, e facut inteligent, alert, actorii au farmec si scenariul e excelent. Se vede ca e facut de Bellisario.
Hmm CSI Miami si Fringe...in Fringe povestea este prea interesanta iar in CSI miami inveti foarte multesi unul mai sadic Dexter
Dr.House,de ce? Nici eu nu stiu,prima data cand am vazut,ma gandeam cei si cu serialul asta,dupa nu ma puteam oprii! Este foarte interesant, are unele momente cand este asa de comic, partea cea mai buna este ca nici nu te astepti la fazele alea. In fine...m-am abatut de la subiect Iti recomand serialul, poate l-ai vazut deja, dar oricum este super!
Arrow deoarece cuprinde actiune, drama, fantastica, romantism
Si ca este actorul meu preferat.O zi buna.
Am vazut serialul The Secret Circle. Despre Life unexpected poti sa-mi dai mai multe detalii?
Http://www.cinemagia.ro/filme/life-unexpected. aici poti sa citesti intreaga descriere.:)