| AlissLola a întrebat:

Care este serialul vostru preferat? Va rog mult sa si argumentati. Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pretty Little Liars, deoarece este un serial foarte popular care urmareste vietile unor patru adolescente dupa ce prietena lor dispare. Uita-te si cu timpul o sa-ti dai seama ca iti place.

15 răspunsuri:
| tsunami11 a răspuns:

Arrow deoarece cuprinde actiune, drama, fantastica, romantism
Si ca este actorul meu preferat.O zi buna.

| M25M a răspuns:

Lost- pentru ca este o combinatie foarte reusita intre mister, actiune, sf, dragoste, drama, thriller psihologic, comedie, suspans. Este acel serial must see, pe care trebuie sa-l vezi odata in viata asta.

| d3javw a răspuns:

Hmm CSI Miami si Fringe...in Fringe povestea este prea interesanta iar in CSI miami inveti foarte multebig grinsi unul mai sadic Dextertongue

| KiDaAnDrEeA a răspuns:

Mi-a placut mult serialul Life unexpected sau The Secret Circle. happy

| deeyuz a răspuns:

Buna, serialul meu preferat este True Blood il vad online pentru ca nu stiu daca se mai difuzeaza si nici nu prind hbo laughing in fine, serial este bazat pe cartile vampirii sudul de charlaine harris ''o scriitoare cu un rar talent'' ( cum citeaza descrierea ) imi place pentru ca serialul este unul enigmatic in care suspansul, dragoste dintre o chelnerita si un vampir urca si coboara, cat si sangele predomina in acest serial nu pot sa iti spun mai multe fiindca de curand l-am descoperit si nu am vazut mai mult de 6 episoade. asta este parerea pe care mi-am facut-o pana acumwinking

| LittleShyDevil a răspuns:

Dr.House,de ce? Nici eu nu stiu,prima data cand am vazut,ma gandeam cei si cu serialul asta,dupa nu ma puteam oprii! Este foarte interesant, are unele momente cand este asa de comic, partea cea mai buna este ca nici nu te astepti la fazele alea. In fine...m-am abatut de la subiectlaughing Iti recomand serialul, poate l-ai vazut deja, dar oricum este super! happy

| PedoBarbie a răspuns:

H20-Adaugă apă.

| AlissLola explică (pentru deeyuz):

Am citit cartile Vampirii sudului, dar totusi as prefera un serial cu actori putin mai... tineribatting eyelashes

| AlissLola explică (pentru KiDaAnDrEeA):

Am vazut serialul The Secret Circle. Despre Life unexpected poti sa-mi dai mai multe detaliibig grin?

| cristiiiiiii a răspuns:

Serialul meu preferat este Two men and a half men. E super amuzant. Serialul se centrează asupra unui bărbat numit Charlie, al cărui stil de viață este întrerupt când fratele său Alan (care tocmai divorțase de soția lui) se mută cu el, împreună cu băiatul său, Jake.

| Elena1234456 a răspuns:

Dexter, pentru ca ma fascineaza ideea unui criminal in serie care lucreaza in politie.

| KiDaAnDrEeA a răspuns (pentru AlissLola):

Http://www.cinemagia.ro/filme/life-unexpected. aici poti sa citesti intreaga descriere.:)

| michelia a răspuns:

A fost Roma, acum e NCIS- ancheta militara. Are umor, e facut inteligent, alert, actorii au farmec si scenariul e excelent. Se vede ca e facut de Bellisario.

| AdDa1502 a răspuns:

Supernatural deoarece cuprinde cate putin din toate genurile. happy

| citygirl001 a răspuns:

Seducatorul fara chip de ce nici eu nu stiu

Întrebări similare