Sincer stiu cu ce se mananca. Nu e usor pentru un adolescent sa treaca de aceasta stare, insa este de mare ajutor daca ai pe cineva alaturi de exemplu parinti, prieteni in care ai incredere etc.
Cel mai bine e sa te duci si la un psiholog pentru ca el va face totul mai clar.
Cat despre mutat nu stiu ce sa spun. Mutatul inseamna o viata noua, prieteni noi ....Mutatul poate avea doua variante
1Te muti, te bucuri ca schimbi aerul, iti poti face o viata mai buna avand grija la persoanele din jurul tau
2Te muti, continui sa te gandesti la parerea celorlalti, iti e frica sa te deschizi in fata cuiva
Pe mine m-a ajutat mersul la psiholog sincer si iesitul in natura
Nu este nicio soluție benefică mutarea în alt oraș (tot oameni vei întâlni și acolo, nu extratereștrii). Încearcă să fii mai rațional. Problema e la tine că nu reușești să te accepți pentru ceea ce ești și că vrei mereu să depinzi de ceilalți. În viață trebuie să reușești să fii cât mai independent. Mi se pare un plus să fii singuratic (nu ai nevoie de multe persoane în jurul tău ca să fii fericit). Și eu sunt singuratic și de cele mai multe ori prefer să fiu așa. Am reușit să mă accept așa cum sunt și mă simt mult mai bine cu mine însumi. E vorba de un anumit grad de maturitate emoțională și psihologică. Cât despre depresiv, cred că în ziua de azi prea mult se folosește acest termen în mod nefondat. Nu mai fiți fulgi de nea.
Alexa16M întreabă: