Sa pot fi un exemplu pozitiv, sa fiu un sprijin pentru ceilalti, sa imi aduc contributia.
Sa fiu sanatoasa, fericita si sa iau tot ce este mai bun de la viata alaturi de persoanele pe care le vreau in preajma mea.
Viața mea depinde de vise inutile, complet infantile. Dacă aș risca totul pentru un vis, cu siguranță aș pierde în câteva secunde.
Dar sunt om, şi am speranțe. Sper să devin un cunoscut pictor, sau un măreț creator de manga.
Sincer,sper sa devin cunoscut prin muzica...
Compun multe melodii de cand eram mic si vreau sa imi petrec viata in muzica.
Eu vreau sa ma cunosc pe mine, sa-mi cunosc abilitatile ca om si ca spirit, sa pot comunica cu natura si intreg universul, sa ma pot exprima liber fara nici o restrictie a gandirii - a realitatii colevtive, sa calatoresc in fiecare colt al lumii si dincolo
In primul rand..este mandria pe care o dobandesti atunci cand porti uniforma militareasca, este o onoare, fapt ca ai muncit mult sa slujesti tara si sa te dedici disciplinei si dreptatii.E o pasiune de cand eram mai mica si sper ca pana intr-a 12 a sa nu-mi schimb optiunea, deoarece am mult de castigat daca voi ajunge in domeniul armatei.
IzvorulDeIntelepciune întreabă:
PsyhoChild întreabă: