Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Fratilor daca vreti cont pe yt2sf server privat are cutiile sefilor la magazin(box) perle tot ceti trebuie exp 200% drop 200% e server sukar am tot +9 cu bonusuri de 2500 pv pietre +5 pe site gratis fac conturi pentru 3 euro... pentru. ca e destul de greu de facut id meu bebyto_cs care vreti add
Fac conturi pe yt2sf cu 2 euro daca vreti... id bebyto_cs uitati-va pe youtube si o sa vedeti ca este cel mai marfa server privat are si cutiile sefilor la magazin
Deci LoL metin2 ro e sux rau de tot jocu' am jucat juma de an si degeaba mi-a lasat un gust amar jocul prefer mai bine sa joc pe un servar private unde stiu ca nu o sa vina un player cu hack la mine sa imi zica ce varuso admin si ca imi iau ban daca il denuntz deci las-o in colo de treaba iulik14 daca vrei metin adevarat gaseste si tu servare de metin private putem vorbi la idd'ul only.rapp care este interesat de metin2
Care lmi face si mie un id pen serva privat FinaLongju2? ( Id Meu Este razvan_umaga2