Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Http://u1u1.net/ aici ii unu iti dai tu seama de tot item +9 full si nu prea is romani da totusi e tare
Daca vrei un sv privat intra pe http://www.finalongju2.com/,e in italiana, dar intelegi cate ceva daca stii ceva
Ba joaca si tu metin 35-chineza ca creste repede un coleg a facut intr-o zi ninja-ul lv 50, shaman 50, sura 67 si razboinic 72. Ma rog, am si eu un lv pe metin 2ro de 25 si as vrea sa incerc si eu metin 35 dar nu stiu cm sa il instalez poate iti dai tu seama du-te pe www.metin35.com
Ma dc nu merge sa Dl Metin35 oare dc? ca intru pe www.metin35.com si cand sa ii dau DL imi da eroare dc oare?
Da... metin 35 este singuru' server privat pe care il stiu si joc cresti foarte usor pana pe la lvl 75 si cum a spus su EcKo ai bonusuri si poti cumpara o gramada de iteme pe gratis de la trade vendor sau atlii iti faci skillutire la G1 in imi putin de o zi pentru ca gasesti cartiel si obiectele la fisherman si tradevendor...
Eu joc pe www.u1u1.net e super servaru am tot +9 sunt lvl 99:D srv2 regatu albastru detalii pe idu baiat_versat83 :D
Am eu un server privat mai bun e in italiana se numeste finalongju2 si pana la +6 e 100% www.finalongju2.com!
Http://www.zzyt2.com/main/reg.html care stie sa faca cont va rog mult ajutati-ma!
Andutzu05 întreabă: