Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Sall intra pe www.empiremt2.eu acolo o sa gasesti un metin destul de bun cu itemele de pe site gratis;)
Fratilor...metin35 e praf...iti recomand LocMt2 e cel mai tare faci 70 intr-o zi si ei toate armurile si armele +9 are si fms si rib tot+9www.locmt2.eu
ENJOY
mai stiu multe si mai tari baga id-ul cristi_boy42
Salut cel mai bun server privat esti ProfMeTin2 este bestial forumul http://profmetin2.rpgwars.org/forum GM sunt de treaba si serverul e romanesc sport la joc
Http://adomt2.forumfree.it/pentru detalii ma gasiti la id bogdan_cristian2007
Mai este unu pe www.funmt2.com e privat si ai bonusuri primesti cal de la lv 1
Mai este unu pe www.funmt2.com e privat si ai bonusuri primesti cal de la lv 1
Stiu eu unul foarte bun pe care sunt majoritatea romani... experienta e 1000% drop 1000% yang 1000%! in shopuri sunt arme si armuri rare sunt evente saptamanal. cum ar fi ripperi testoasa pietre metin mistice dueluri vs gm etc... e prin hamachi mai multe detalii rockmanya_09@yahoo.com
Ba intrati pe www.empiremt2.eu si www.funmt2.com carea vrea cont sa ma contacteze la alialex1999
Intra pe www.empiremt2.eu si dai la download si downloadezi clent Mt2 si dupa aia iei darklongju si il dezarhivezi unde ai client Mt2:D