Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Www.empiremt2.eu / www.u1u1.net / www.longju3.us / www.yt2sf.com ( momentan nu este on ) / www.metin2.ro :)) /
In legatura cu hackruiile pe metin2.ro,gm astia ar trebui sa faca un HackShield, si sa relanseze noua versiune metin, impreuna cu acest Shield! Astfel, nimeni nu ar mai putea folosi hack!
Servere private:www.empiremt2.eu
www.metin35.com
www.finalongju.com
www.divinmt2.com
www.metin2factory.com
si mai sunt dar astea sunt de top...papa:-h
Deci men intra aici www.finalongju.com deci frate asta ie un Joc Super Metin35 sa desfintat daca vrei cont pe orice metin Pivat Gratis Add yooflavyus
Salut. tias recomanda www.funmt2.com e in italian e bengos rau fms +9 rib +9 la negustoru de arme cu doar 50k de crescut... cam greu da e fain rau
Hmmmmm... sunt multe sv private de metin2 va dau cateva ex celel mai bune;) www.chaoslonju.it www.empiremt2.eu si altele dar dupa parerea mea sunt mai misto astea dar... o atentie daca nu sunteti atenti pe chaoslongju va baneaza GM!
Daca vreti server privat de metin2, intrati frate pe WWW.EMPIREMT2.EU! e cel mai atre! sunt 3 server: Hero Cronikal si DarkLongju eu zic sa intrati pe Darklongju! deaorece sun arme epice si mult altele
de exemplu
din FMS +9
te duci la Tyrax
si iti iesie Lama Mortala
din Rib +9 iti iese Spada sOlara daca il bagi la fierar
din spada Pungolo iti iesie Spada Lunara
din nimfa +9 iese Spada DIvina deci! intrati :P :D :) care vrea
Este un metin privat care iti da armat la lvl 1 intea pe sait www.funmt2.com
Anonimul35 întreabă: