Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Www.metin2gx.ro
www.funmt2.com
uite download si let`s play!
don`t need hamachi!
Mai stiu eu www.funmt.com, www.empiremt2.eu, www.metin2gx.ro jhi cam atat :D
Salut eu am jucat pe mute servere private da ajungeam la lvl 90 sau nu chiar si se inchideau am jucat pe fylongju si am avut 3 caractere de 99 cu king armur si alea alea +9 cu full bonusuri si so inchis am mai jucat pe darklonghu, factory, metin2 ro gx acum o aparut ii servar privat ro si alte alte servere da ii foarte naspa ca multe se inchi... dac astie carev vreun servar privat bun si care nu se inchide dupa 2 zile sa dea add la id'u bobo_bogdan74...mersi
Mha sal eu joc metin35 de mult si acum s-a bagat un bug foarte fain nu-ti cere nimic sa dai in arme + 9 magnetica ma multe doar bani dar sa dai cu bllesu ca asa se sparge XD si mai sunt metine private iti zic eu unu
scrie asa
pe google scrie godmt-reloaded.com si descarca si faty cont xd tiam spus ce am styut asa ca ciaooooo :-H