Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Http://s10.bitefight.ro/user/bite/74066 cel mai tare sv
are viteze de la 100 - 10. 000 NoN stop
Sunteti distrusi toti bah ceaveti v-ati lovit la ceas intrati pe www.thep0wermt2.eu asta privat
Eu joc pe metin2 privat server la site-ul http://godmt2-reloaded.com/ eu am sura lvl 100 iteme de 61 si 65 +8 cu pietre +5 si +6 lvl 100 maximul levelelor este 120 si totusi e usor!
Ma lasati servere astea de nimic de care nu a auzit nimeni. bagativa pe GX, cel mai bun server, faceti lv 90 in aprozimativ 2-3 luni depinde cat jucati, dropu si rata de exp sunt f mari. Mai este si un truc de facut bani acolo(cumperi boabe zen cu 0 yang 50 bucati si le vindeti inapoi cu 50. 000yang).
Nu te plictisesti niciodata, razboi intre regate si toate alea...
bafta si spor la joc
WAW FRATELEME MEU DAK AM VAZUT COPII MAI...NU TOTI MAORITATEA.AM VAZUT CHIAR SI: wwwmetin2.ro :))officialul romaniei finalongju2.com de sute de ori, si altele ba desteptilor cae nu stiti sa dati un search pe google na da ici un forum plin cu metine privat ::::--- www.4metin.net ---:::: nu ma astep sa stiti ce e ala hamachi incercati google:metin4you, google:heartmetin2, google:dinamik metin2 si sunt peste 3 miliane de metinuri private finalongju2 am jucat pe el am avut 91 pe albastru sunrise pentru cei care ma stiu AEONro mentalist... poate o sa mai joc pe el dar voi nu stiti nimic despre metin2
Ma puteti discuta mai bine pe www.mt2ps.forumz.ro Veniti si intrgistrati-va chiar azi
Www.empiremt2.eu da merge numai pan mozila, www.spiritmt2.com merge pan internet exploral
Http://5. 167. 17. 21/ server super tare... va asteptam cu mare placere incercatil :)
Habar nu am am cautat un servar privat de metin nu am gasit alea de pe youtube nu-s bune majoritatea am jucat pe www.metin2tim.ro dar sa inchis servarul si caut si eu un servar privat pe www.empoire2.eu am jucat dar acum in zice servar down id:crazystyle81 dati add si vb acolo:D