Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Sunt mai multe servere private. Cel mai campion este www.metin2gx.ro Sunt armuri + 9 si arme +9 de la negustori. Sunt multe chesti mijto.Este negustorul de carti.Pentru a evolua puterile magice.Este magazin generel si negustoarea de diverse.magazinul general este langa depozit iar cel de carti la fel.In map2 te duci la daokobe sau cum il cheama, si iti iei frizuri de acolo si iti mai iei tarnacop. Faci level repede. Daca cresti o magie pana la 17, 18 sau 19 aceasta devine M1.Iti cumperi carti
si daca faci exp o poti da la schimb pentru ati face M. Apoi reusesti la G.Atunci iei niste diamante de la magazin general pentru a creste la g10 si apoi la P. level repede.nu are defecte
Www.finalongju2.com e tare eu am lvl 95 si daca vrei te ajut cu iteme +9 si te cresk
Un servar misto e si www.metin2gx.ro.e in romana...am lvl 71. dar nu poti face cal.gaseti la magazine tot ce vrei ieftin. dar caut un servar in care poti face si cal.contactati razvanbornac_98. daca ma puteti ajuta
Da ma stiu eu un www.longju3.us e cel mai tare ati dau eu an cont de 87 george1998 si parola minge95