Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Http://www.metin2gx.ro/ - aici e raspunsul tau dai click :D iteme+9...cresti repede eu am lv 80... sper sati pleaca
Mondial mt2 max lvl255 sv francez ownery francezy limbi permise:engleza, franceza... dar 80% folosesc romana:))arme armuri epice...site:www.mondialmt2.com
Vezi ca newlongju s-a deschis! Du-te pe www.newlongju.eu si dawnloadeaza-l.
Salut... eu stiu cel mai tare metin 100% roman si gasesti de la lv1 iteme de lv 1 moca! exp 400 este www.metin2fun.ro
Server private pentru toata lumea cresc banii multi si repede eu am facut 400kk in 1 ora luati site-ul-www.imba-mt2.com dati server 1 steag albastru sa va fac lv 75 ai toate itemele de la inceput +9 si ori ce frizura doriti o luati de la gardianii... ai cal de la inceput la lv1...
Ma iti zic eu un metin calumea :D Intra pe http://toxicmt.zapto.org/ ratia 500 sv Npc non hamachi event in fiecare saptamana intra n-o sa regreti si in plus e unul dintre cele mai calumea metine private si e deschis non stop