Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Stiu alte servere www.empiremt2.eu, www.metin35.com,www.newlongju2.eu,www.legentmt2.de
Ba am si eu o intrebare empirieau mt2.eu e cu hamachi si daca e dati-mi si mie datele daca nu e pls add id morosanpavelion si spuneti-mi ce sa fac ca imi da server down
Sall al pls ajutati-ma si pe mine cu empiriemt2 ad la idul morosanpavelion si daca nu spuneti-mi e oe hamachi sa nu?
Intra pe internet si scrii metin2 servere private si dai pe primul si sunt foarte multe vreo 50
Stiu eu...www.metin2gx.ro dar e mai mult inchis si unul bunicel www.metin2tim.ro
Stiu eu un server bunicel site:www.metin2tim.ro si www.metin2gx.ro dar asta il tine cam mereu inchis
Nume server: D@NyElMt2
Site : www.danielmetin2.ucoz.com
Online aproape non stop
VToate ratele (exp, yang, drop) 800x
Cu Hamachi: D@NyElMt2 pana la 23 (exemplu: D@NyElMt2-23)
Shopuri noi
Fierarul nu cere decat yang
Poti sa cumperi teren pentru breastla
[SGA, GM, GA] Nu dau: iteme, level, yang
[SGA, GM, GA] sunt de treaba, te ajuta
Va asteptam pe server
Pai stiu eu unu durrr este: TIM Metin2 ai armuri lvl 42+9 de toate bune. sper sati placa
Incearca LightMt2 e cel mai coooool server si are rege rege evoluat arme epice da direct lv90 da direct GM e tare de tothttp://89. 40. 76. 97:8090/download.php asta-i situ
Http://mk-mt2.tk/ e un metin prin hamachi dar este belea king1 este albastru, arme noi, GM vorbesc cu playery nu ca pe alte private
WWW.u1u1.net asta e cel mai calumea uitati-va pe youtube fabi intime +9 fara sa cada ubgrade si nu cere nimica la ubradat decat bani:P
Luati sa va saturati Finalgonju2(Cresti Greu Dar sunt arme legendare) FunMT2/9cresti aproate ca pe metin2.RO dar iti da Calu LVL 21 fms+7 armura lv 26+7 ect.)u1u1(e cel mai prost metin facut odata te da afara de pe rerver din minut in minut) kllongju(nu stiu informati despre el)...
I-a sa te saturi FinalGonju2.com EmpirieMt2.eu Kllongju.com Metin35.com FunMT2.eu ChaosMT2.com FlashMT2.ro RomaniaMT2.ro
Stiu eu un server TARE!
Cu arme legendare lv 99 din prima 800k atac si etc
Pentru mai multe imformatii contactati-ma la id steaua_seby2007