Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Http://thedarkm2.forumest.ro/forum.htm TheDarkM2 sv nou de metin 2 serverul este roman super tare Armura de rege, Itemele +9 pietre+5 Gm de treaba Serverul este nou deschis va astept!
Ma nu stiu daca e acelasi lucru dar eu joc longju3 uite site-ul : www.longju3-reloaded.com
R4andy
foloseste hack
de yang de arme si armuri +9
este pe hidra
el obisnuieste sa intre pe ch4
o zi buna
Ba frate... sv astea sau inchis de multt dar cred ca tu dormi daca vrei joaca metin2 facory sau empire.mt2.eu sunt 2 private:d eu le am pe empire.mt2.eu am 94 cresti usorrrrrrr! si nu iit mai musca mana! este bebe :_
Www.empiremt2.eu da nu-s scrie pe sit oficial ca hero este inchis da mai are cronikal si alai fain da nu la fel cu hero care ii inchis ceva timp :(( intra si vezi
Metin2 GX Client Roman 100%, aspiremt2, empiremt2, godmt2-rovolutin parca, metin35, PvAllMt2 etc...
Stiu eu un server de metin privat si e prea jmecher www.metin2tim.ro si in fine dadeti si voi pe google top 100 metin2 private servers si va da multe servare bune.
Www.metin2united.com intr-o zi am facut lvl 117 sunt sura pe arme e cel mai tare la monstri de la lv 75 poti intra in newmap
Eu jco aspire si intru si nu se mai conecteasa zice tot conectare la servar dar nu se conecteaza cine sti pls bagati-ma in lista de mersi id meu este yofotbalistu2 pm me
Haideti pe cel mai frumos server de sa-mp RP, 193. 84. 64. 250:7777. Update-uri noi, zapada, mos craciun si premii
Server Privat Romanesc : Metin2illusion ( este deschis de curand ) www.metin2illusion.ro
Piciu_Mihaela_ întreabă: