| Strify a întrebat:

Care stie servere private metin2 am jucat pe newlongju da nu mai este daca sti altu pls pune link mersi! da steluta happy

Răspuns Câştigător
| Dorinel a răspuns:

Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com

2854 răspunsuri:
| macac a răspuns:

Da stiu eu un server

| darksun101 a răspuns:

Http://thedarkm2.forumest.ro/forum.htm TheDarkM2 sv nou de metin 2 serverul este roman super tare Armura de rege, Itemele +9 pietre+5 Gm de treaba Serverul este nou deschis va astept!

| badboyal3x a răspuns:

Eu joc FunMT2 saitu www.funmt2.com e misto daca vrei sa joci.

| gabi112112112 a răspuns:

I9

| alex008_7162 a răspuns:

Bagati id meu alex_skumpiku25_69

| longju3 a răspuns:

Ma nu stiu daca e acelasi lucru dar eu joc longju3 uite site-ul : www.longju3-reloaded.com

| orhidea_1745 a răspuns:

R4andy
foloseste hack
de yang de arme si armuri +9
este pe hidra
el obisnuieste sa intre pe ch4
o zi buna

| mandroasa a răspuns:

Eu sunt gm si stiu bagati loveistheair110 in lista sunt gm la un server

| gogoaxel a răspuns:

EcKo

| catalinv38 a răspuns:

Ba frate... sv astea sau inchis de multt dar cred ca tu dormi daca vrei joaca metin2 facory sau empire.mt2.eu sunt 2 private:d eu le am pe empire.mt2.eu am 94 cresti usorrrrrrr! si nu iit mai musca mana! este bebe :_

| bazatu a răspuns:

Sal la toti cum se dowlodeaza newlongju2009 pentru mi-as dori sa ma joc

| alexbatistakofi a răspuns:

Ba stiu

| ovidiu213 a răspuns:

Metin 2 gx

| darkangel_8832 a răspuns:

Ia-ti de pe google metin2us si serverul privat serverDE2

| spawn a răspuns:

GoGoGo Haideti si voi e cel mai tare sv privat de metin Reteaua de hamachi este:LMetin2. 1 testul din mc. txt:5. 140. 239. 223 si Registerul:http://5. 140. 239. 223 ||~~Haideti e tare va garantez

| adragonul a răspuns:

Www.empiremt2.eu da nu-s scrie pe sit oficial ca hero este inchis da mai are cronikal si alai fain da nu la fel cu hero care ii inchis ceva timp :(( intra si vezi

| madalyyn2010 a răspuns:

Empiremt2.eu e fain metinu

| BuBu703 a răspuns:

Metin2 GX Client Roman 100%, aspiremt2, empiremt2, godmt2-rovolutin parca, metin35, PvAllMt2 etc...

| catalinleul a răspuns:

Stiu eu un server de metin privat si e prea jmecher www.metin2tim.ro si in fine dadeti si voi pe google top 100 metin2 private servers si va da multe servare bune.

| metin2etare a răspuns:

Www.metin2united.com intr-o zi am facut lvl 117 sunt sura pe arme e cel mai tare la monstri de la lv 75 poti intra in newmap

| steauagaby a răspuns:

Metin2rofast

| boboman12 a răspuns:

Eu jco aspire si intru si nu se mai conecteasa zice tot conectare la servar dar nu se conecteaza cine sti pls bagati-ma in lista de mersi id meu este yofotbalistu2 pm me

| BoOgDy14 a răspuns:

Care stie un metin fain contact la id bogdy_razvy

| misterandrei a răspuns:

Daca vrei sa incerci betamt2 este foarte tare si te da de la lvl 19 big grin

| sal123 a răspuns:

Haideti pe cel mai frumos server de sa-mp RP, 193. 84. 64. 250:7777. Update-uri noi, zapada, mos craciun si premii

| yonutss a răspuns:

Sti vreun sv mt2 cu lvl peste 200?big grin

add yonut_yonut10

| Cristea_Sorin_1989 a răspuns:

Server Privat Romanesc : Metin2illusion ( este deschis de curand ) www.metin2illusion.ro