Mie imi placea Viata cu Louie, Copiii de la 402, Scooby Doo, Tom si Jerry. Inca ma mai uit la ele cateodata. Mai ales Tom si Jerry, desenele astea nu se invechesc niciodata. Decat cu tigara in gura, mai bine la desene. Bafta
Îmi amintesc cu plăcere de Pinocchio, Ursuleţul panda, Viaţa cu Louie, Copiii de la 402 şi altele.
5. Skooby Doo- Fred
4. ciocanitoare Udi-ciocanitoarea
3.tom si jerry- jerry
2. tabi pitka- aspiratorul rosu
1. locomotiva Thomas - locomotiva Thomas
funda:X? plzzzz
Salut! pai iata topul meu
6:Barbie si lacul lebedelor aveam 6 ani cind l-am vazut 1-a data si mea placut ft mult
5:Sailor moon->sailor saturn aveam cam 5 anisori
4okemon->fata ceea roscata(nu tin minte cum se numesteXD)
3:Kiddy Grade pe A+ ->Eclair (Aici deja aveam 12 ani )
2:Kaleido Star pe A+ ->Layla (Aici la fel)
1:TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!:Tom si Jerry De la virsta de 4 ani ma uit si pina acum nu ma pot opri
Pai eu ma uitam foarte mult la Sailor Moon si ma credeam Jupiter . mereu faceam ca ele cand se transformau
In rest ma uitam la toate!
Dar Sailor Moon erau pe primul loc!:X
Tom&Jerry-Cica eu eram Jerry si ziceam ca Tom e rau pentru ca vrea sa il manance pe Jerry eram micuta
Ed-Edd-Eddy -ziceam ca sunt ed
Gemeni Cramp aia si acum imi plac si tom si jerry la fel
Micky Mouse&Minnie Mouse-Ziceam ca sunt Minnie Mouse ca e frumoasa. Si ca Micky Mouse e iubitul meu
Si mai am mai multe dar nnu mai tin minte...acuma am 11 ani aproape 12 pe 4 may si nu prea mai tin minte
Si desenele care imi plac acum e
Hannah Montana-Miley Cyrus
Zack&Luther
H2O mai ma uit din cand in cand
Jake&Blake
Tom&Jerry
etc
funditZZa te rog? am numai 2:*:*:*
D.
Regele shaman- Anna
Viata lui Louie- Louie
Tom si Jerry- Jerry
)Doar astea mi-au venit in minte.
1.Viata Cu Louie
2. Ed, Edd & Eddy
3.Tom Si Jerry
4. Looney Tunes
5. Piratul Jack Cel Teribil
6.Copiii de la 402
7.Gemenii Cramp
8. Ce-i cu Andy?
9. Familia Flinstone
10.Laboratorul lui Dexter (primul meu desen animat)
4. Looney Tunes
5.
South Park imi placea si place cel mai mult dar si Spoge Bob. Din South Park ma asemen cel mai mult cu Stan sau Kyle, dar personajul meu preferat este Kyle.
Salut Nick. Stii cumva un site unde pot viziona Invazia Americii si Digimon subtritrate? ca am gasit pe unele situri dar nu sunt complete sunt traduse doar 2-3 episoade. Ms mult
Subtitrare in romana nu cred ca o sa gasesti, pentru ca la momentu respectiv nu erau subtitrate erau doar dublate