Depinde de fiecare persoana. Unele, chiar foarte putine, nu au motive de genu'.
Vrei motive? Du-te in vizita prin spitalele de cancer sa vezi cum oamenii aia se lupta si pentru o zi in plus
Sinuciderea e o variantă permanentă pentru o problemă temporară. Motive pentru care nu ar trebui să te sinucizi aș găsi foarte multe, dar pentru a te sinucide, aproape niciunul.
Pentru că viața ia de cele mai mute ori întorsături pozitive dacă aștepți să treci peste momentele unora. experiența multor oameni dovedește asta și pot spune chiar și din a mea.
Tot nu știu dacă "oamenii aia" te includ si pe tine sau doar pers apropiate tie.
Interesant? Poate ca nu.Dar sigur e ceva de aflat.Mai exact, care dintre cele 2 variante menționate de mine e cea adevarata.As merge pe a 2-a.
Pai n-am ajuns la nicio concluzie. Speram sa ma lămurești tu care e
Nimic de zis? Asta e diferit de nimic, nu?
Eu? Nu.Viata mea e plictisitoare.
Nee 'a, nici monotonia exagera nu e buna
Ma refer la "plictisitor" in limitele normale, pana la urma depinde si te tine... cam cât de plictisoare vrei sa fie viata ta
Da,știu la ce te referi.Plictisor fiind sinonim cu "normal". Fara evenimente remarcabile.Sau boli incurabile.Uau,rimează.
Asta-i partea când devii penibila.Pacat ca mereu se ajunge la ea.
Vaii cat imi mai place cand sunteți al dracului '
Nu vedem alta data, ciao
Mai bine ar trebui găsită o soluție problemelor existente, în loc de sinucidere.