Sa putem sa deschidem geamurile.Ma everva foarte rau mai ales vara.Dar eu am scapat
Fara violenta si fara sa tipe profesorii in timpul orelor... daca vor sa ne faca ceva sa ne arda la note.
NU,nu...mai bine sa tipe pana ragusesc decat sa-mi pune note rele!
Penttru ca ai zis ca nu aveti spatiu pentru fumat.Te duci si fumezi acolo unde o fac si profii
Normal, o viata am multumesc frumos te sfatuiesc sa faci la fel
F simplu ) "nu se iese din incinta scolii pina la terminarea orelor de curs" asta as da-o DRACU!
1. Nu avem voie sa iesim din scoala... decat daca vrem sa ne luam mancare si trebuie sa cauti toata scoala un profesor ingaditor. Daca cumva ni se face rau, cheama zmurdu' daca nu poate parintele sa ne scoata... DOAMNE zici chiar ca e inchisoare. Odata ce intrii, greu mai iesi!
2. Nu avem voie sa stam in curtea scolii in pauze. A naibii directoare noua si nebuna.
3. Nu avem voie sa ne batem cu apa, ca daca se intampla asta, direct toata clasa la directoare si notele scazute la purtare.
4.Nu ai voie sa ridici tonul la vreun prof ca te ia si te duce in genunchi la directoare spunand: Uitati doamna copil needucat! A ridicat vocea la un cadru didactic!
5. Sunt unii profi la care daca iti e diriginte/a nu ai voie sa ii zici diriga sau diriginta, ca te ia si te duce in cancelarie si nu stiu ce pe acolo. Daca nu spui,, doamna diriginta" si scapi porumbelu'... esti ca si mort! (norocul meu ca am o diriga tanara si nu zice nimic vorbesc cu ea ca si cum as vorbi cu prietenii mei )
5. Nu avem voie in timpul orei la baie... decat daca vrei absente.
6. Daca il prinzi pe prof in toane proaste si vorbesti in ora, direct afara si cu absenta...
Mai sunt o gramada in scoala asta de cand a venit noua directoare care sincer, seamana cu Muma Padurii, dar...
C'est la vie!
SJUKN întreabă: