"Voi fi mereu propriul meu lider, stapan pe propria-mi persoana/ Nu voi da socoteala decat cu fata la icoana"
Poi sunt mai multe:dnd ma bronzez la lumanare; unde's doi placerea creste; cine nu ma-nghite sa ma suga; etc mai multe
pa pa
Vrei webcam? cumparati (acesta l-am auzit azi)
Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!
,, te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. poti pierde, poti gresii, poti suferi, dar nu te gandi niciodata sa abandonezi, priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa..."
,, adevarul serveste dusuri fierbinti prostiei calde"
,, adrenalina ma reprezinta, in viata am o singura tinta:aceea de a-mi atinge scopul!"
"DnD, dau gainile cu ruj..."
"Mananc, nu vb cu gura plina!"
"To type, or not to type? This is the question!"
Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine.isi aprindea tigara. Doamne! sa scap berea din mana nu alta.
Ce ai in suflet nu conteaza, zambetul acopera.
In vis poti sa-mi faci ce vrei, glumesc serios!
Voi radeti de mine ca sunt diferita, eu rad de voi ca sunteti toti la fel!
Mai bine inchid ochii sa nu vad ce aleg si sa nu imi spuna nimeni intre cine ma indrept...ma prinzi de mana si imi atingi inima***
lumea toata e a ta, nu conteaza cati o vor, n-astepta sa-ti vina randu´... fa ce trebuie sa faci si fa-l pe taticu´mandru!
Cazi, te ridici, tot ce-ti zici... e **rabdare**...plangi,te distrugi, vrei sa fugi si te doare... dai tot ce ai si ce n-ai si totusi pare...ca nu te descurci sa le pui lumea la picioare
:*
alexandru90 întreabă:
Cristina97_9307 întreabă: