| ALEX_6194 a întrebat:

Care vi s-a parut cel mai tare status vreaodata?

Răspuns Câştigător
| DekarSinBoys a răspuns:

Iubi, cand intri dati doua palme si iesi laughing

89 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am gandit la status asta toata ziua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ai fost cu mine m.am simtit mai bine acum ca ai plecat ma simt minunatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

//)) //\\// //))... cine m`a deranjat ultima oara, inca e dat disparut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dnd ma joc si scriu cu bricheta; dnd ma bronzez cu luminile stinse
sunt mai multeeeeeee rolling on the floor ve pupkiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De-as mai fim odata flacau.mas caca in barnau tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

My imaginary friend thinks you have mental problems

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu e statusul meu, dar am râs cu lacrimi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grea e viata si pustie cand te kaci si nai hartie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiati ca mama prostilor e mereu gravida?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fata ai laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine minte trei cuvinte viata merge inainte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar acu in capu veri Daffy e rechinu mari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dnd invat pisica sa latre^^

| aaadddee95 a răspuns:

Doru nu omoara, pentru ca ii place sa tortureze...crying
Trag un zambet fals pe care toata lumea`l crede, numai ca sa-i arat prostului ce pierde!
HAI SA DAM MANA CU MANA,
CEI CU 4 LA ROMANA,
SI CU 2 LA GEOGRAFIE
DA-O 'NCOLO DE CHIMIE
NU NE MAI PLACE ENGLEZA
NU NE PLACE NICI FRANCEZA
DA-O'NCOLO DE GERMANA
CA NICI AIA NU-I GROZAVA!

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti
Je m'appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta-n pat Se randez vous cu-n alt barbat Quand je preparai ciomagu' Mon amie sarise gardu' Il tombeau dans la urzici Sur son cur numai basici!

| critiannnnuu a răspuns:

Prima Parte: Eu numeste Izza eu proasta este acum si veci amin. Eu stie calcula la matescametica eu este very intelijenta si eu stie mucho engleza. Eu ma stie francaiza, germaneza si eu stie ca portughezii se afla in Portighezia si vorbesc portugala. Chinezii se afla in Chinezia si vorbesc ciunt. Eu memoria sucrta are. Ce ziceam? A da! 0 la orice putere este egal cu 1. Bisectoarea unui unghi este semidreapta cu originea in varful unghiului, se afla in interiorul unghiului iar cu laturile unghiului formeaza doua unghiuri congruente.

Partea a doua: SFARSIT!

| underline a răspuns:

Nu mai jafuri fiti atenti la asta : Daca ma cobor la mintea ta, dau de petrol! sau My name is bond... vaga bond!

| adrian_1578 a răspuns:

Vrei sa te injur? sa-mi bag inima in pieptul tau sa-mi sugi sufletul sh toata iubirea pe care tio port sa te omor cu iubirea mea sa te ia dragostea mea sa ma fugareasca cu tine auzi stii ceva ia mai duten sufletul meu ca mai facut sa te iubesc!smugsmug::X:X

| adrian_1578 a răspuns:

Vrei sa te injur? sa-mi bag inima in pieptul tau sa-mi sugi sufletul sh toata iubirea pe care tio port sa te omor cu iubirea mea sa te ia dragostea mea sa ma fugareasca cu tine auzi stii ceva ia mai duten sufletul meu ca mai facut sa te iubesc!smugsmug:X:X:X

| adrian_1578 a răspuns:

Nus la pc ...cautama la gaini... daca nu ma gasesti cautama la oua

| adrian_1578 a răspuns:

Toate femeile is curve in afara de masa si sora... dar
sa nu uitam ca si ele is tot femei.laughing

| mihaieminem a răspuns:

The best job in the world is blowjobrolling on the floor

| andreea_9749 a răspuns:

M-am nascut sa joc pervers, dar sunt prea pe interes sunt mica dar versata sh de toate invidiata :... ochii caprui, pielea fina pentru tine sunt REGINA!

| CorinutaExtrem a răspuns:

Dnd... Daca ai nevoie de mine, buzz, buzz si iar buzz... oricum am boxele oprite laughing

| bogdanloren a răspuns:

Cand eram si eu mic si ma ducem la o nunta toate babele ma luau de obraz ziceu lasa co urmezi si tu, acum cand ma duc la o inmormatare le iau si eu pe babe de obraz si le zic lasa ca urmeziii si tu.

| eu_3775 a răspuns:

Daca nu va place nu imi pasa : in inima mea iubirea sa moara,mancata de carii in ritm de vioara, sa planga, sa urle in bezna murdara...

| GuessWho90 a răspuns:

DNn Cu gainile la pascut.
sau
dNd Daugainile cu ruj

| cristian95 a răspuns:

Cand eram mic la fiecare nunta, toate babele ma luau de obraz si ziceau : lasa ca si tu urmezi, acum sunt si eu mare si la fiecare mormantare le iau pe babe de fata si le zic: lasa ca si tu urmezi.

| AmonRa a răspuns:

Cine nu are loc de mine... sa stea inghesuit!

Întrebări similare