Sa vezi ce frumos ninge afara si sa stai in clasa ascultand cum citeste` profu` de romana ``baltagul``...
Cel mai greu lucru? Sunt mai multe.Cum ar fi sa ma schimb in trening la ora de sport, desi imi place sportul., dar sa joc in blugi . Nu poti injura de fata cu profesorii(unii). Sa stau in clasa cand e frumos e afara.si multe altele. Tie ce lucru ti se pare cel mai greu de facut la scoala?
Atunci cand stiam ca dau test sau teza la mate, stiind ca nu e una din materiile mele preferate eram mereu foarte stresata.
Păi să vedem. Cred că cel mai greu lucru pe care l-am făcut la şcoală a fost. să fac 10 flotări la ora de sport (mda, nu sunt bună la sport ) hmm. şi altceva... e foarte greu să-mi suport colegii cocalari zi de zi care mă terorizează spunându-mi Satana pentru că ascult rock
Constiinta nu m-a lasat sa copii, si acum ma mustra... dar intr-un fel ma simt impacata ca am copiat la chimie fizica pentru ca sunt la profil uman.a..si e f.greu sa fii sefa clasei. m-am saturat!
Sunt multe lucruri,. dar cel mai greu mi se pare ca este sa te umilesti in fata celorlalti