anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat ar trebui sa coste hainele unui copil in total?

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Cam vag intrebat, dar sa zicem ca sunt de acord cu Zburăt0rul.Totusi, pretul va fi unul pentru 50 de articole de imbracaminte si altul pentru 200.

| Fatamuntilor a răspuns:

Una e sa aiba haine din Maal, una e fie second hand.Aici cu pretul unei geci poti lua o garderoba la second
Apoi intre 10 si 16 ani e difenta mare
Apoi ma gandesc c a nu poti lua toate hainele odata, nu se poate extima un cont real, preturile variaza
sa zicem ca o pereche de ghete nooi incepe de la 100 de lei. Ciorapi 3-4 lei.Blugi sa zicem 60=70 lei, un tricou pana in 30-40, plovor mai grosut face si ala cam 40.Asta r fi tinuta de toamna -iarna.Fa total si inmulteste cu cte tinute vrei, dar lenjeria intima si corapii ii schimbi zilnic
Tunuta de vara e mai lejera, pantaloni scurti, tricou fustita, rochita daca esti fata

| lpavel a răspuns:

Copil poate fi si de 16 ani sau de 16 zile, diferenta e de la cer la pamant... apoi hainele pot fi de cea mai buna calitate sau de marca sau haine simple, cat mai ieftine, n-ai mentionat nimic din astea!
Apoi chiar si asa hainele mai difera la pret si de unde le cumperi, de exemplu in Bucuresti viata e mai scumpa decat in zona moldovei!
Nimeni nu poate sa-ti spuna exact ce vrei sa stii, te duci frumos la o plimbare si vezi preturile din zona ta!

| anonim00110 a răspuns (pentru lpavel):

Nu știu ce n-ai înțeles și te-ai complicat mai mult decât trebuia, cat ar trebui sa coste hainele din dulap a unui copil de 10-16 ani

| Hyperion7 a răspuns (pentru anonim00110):

Estimativ 2000-5000 lei, depinde de cate haine are în dulap, daca sunt de firma sau nu etc.

| lpavel a răspuns (pentru anonim00110):

Nu stii ce n-am inteles? laughing si m-am complicat mai mult decat trebuia? iar ai zis ceva dar tot n-ai clarificat totul...
Pai atunci iti raspund exact dupa intrebarea ta sa nu ma mai complic prea mult: vreo 10000 de lei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am idee dar atât cât sa nu le distruga bugetul părinților!happy

Întrebări similare