Copil poate fi si de 16 ani sau de 16 zile, diferenta e de la cer la pamant... apoi hainele pot fi de cea mai buna calitate sau de marca sau haine simple, cat mai ieftine, n-ai mentionat nimic din astea!
Apoi chiar si asa hainele mai difera la pret si de unde le cumperi, de exemplu in Bucuresti viata e mai scumpa decat in zona moldovei!
Nimeni nu poate sa-ti spuna exact ce vrei sa stii, te duci frumos la o plimbare si vezi preturile din zona ta!
Nu știu ce n-ai înțeles și te-ai complicat mai mult decât trebuia, cat ar trebui sa coste hainele din dulap a unui copil de 10-16 ani
Estimativ 2000-5000 lei, depinde de cate haine are în dulap, daca sunt de firma sau nu etc.
Nu stii ce n-am inteles? si m-am complicat mai mult decat trebuia? iar ai zis ceva dar tot n-ai clarificat totul...
Pai atunci iti raspund exact dupa intrebarea ta sa nu ma mai complic prea mult: vreo 10000 de lei!
Cam vag intrebat, dar sa zicem ca sunt de acord cu Zburăt0rul.Totusi, pretul va fi unul pentru 50 de articole de imbracaminte si altul pentru 200.
Una e sa aiba haine din Maal, una e fie second hand.Aici cu pretul unei geci poti lua o garderoba la second
Apoi intre 10 si 16 ani e difenta mare
Apoi ma gandesc c a nu poti lua toate hainele odata, nu se poate extima un cont real, preturile variaza
sa zicem ca o pereche de ghete nooi incepe de la 100 de lei. Ciorapi 3-4 lei.Blugi sa zicem 60=70 lei, un tricou pana in 30-40, plovor mai grosut face si ala cam 40.Asta r fi tinuta de toamna -iarna.Fa total si inmulteste cu cte tinute vrei, dar lenjeria intima si corapii ii schimbi zilnic
Tunuta de vara e mai lejera, pantaloni scurti, tricou fustita, rochita daca esti fata