Mi s-a sters raspunsul, nu stiu de ce, dar revin. Slujitorul spune: Ce n-as da sa o pot saruta macar odata pe regina/Regina aude, cheama slujitorul la ea, ii pune in fata doua pahare cu apa, ii spune sa bea din fiecare si il intreaba daca simte vreun gust deosebit/Slujitorul raspunde NU/Ei, vezi, asa nu se deosebesc nici femeile intre ele! Morala?
Poi..probabil as da-o pe logodnica lui, tzoalele sa mi le spele, si...
La prima intalnire...mana pe picior
La a doua...mana pe picior si-un pupic...
Iar la a treia intalnire...mana pe picior, un pupic, si-un pumn in fata ..ca doar m-am saturatv de cate ori mi-a pus mana pe picioare
Eh, na...sa sti ca n`as da mare lucru
Vedetele de obicei sunt o joak...eu nu as face nimic pentru a saruta o vedeta pentru ca nu m.as alege cu nimic si nu as face. o doar de dragul de a o face(pe interes)
dar daca as trai aqlo la ei poate ca as fii atat de nebuna inkt sa. l invit in oras, dar nu sa platesc ceva...asa el ramane cu banii si eu doar cu unsarut?:O:O:Onuuuuu
Cand ai sa fii cu adevarat matura ai sa vezi ca nu ai da nimic! Daca nu intelegi acum, scrie, pune hartia in sertar, si citeste-o peste 10 ani!
Nu as da nimic, o vedeta pentru mine e persoana iubita, adica cineva care il iubesc foarte mult din toata inima mea, nu pe cineva care simt doar o atractie. Nu cred ca merita sa dau ceva din viata mea pentru asa ceva.
Nimic niciodata
ma mmultumesc cu ce am... daca iubesc sh sunt iubita nu imi trebuie sarutul unei vedete
imi ajunge c am langa mine
Ce vise mai avem si noi ... oricat am fi noi dispusi sau dispuse sa dam, singura posibilitate este sa o sarutam prin televizor
Nu obisnuiesc sa fac asa ceva
Visez la Johnny Depp... ce i-as face de l-as prinde... uhlala! insa, este doar un vis... sper sa pot supravietui fanteziei
Nimic. ce nu i bun prietenul meu/prietena mea? ce mai trebuie sa mai visez cand am aproape? gizas... voi tinerii astia nu va multumiti cu ce avetiinvatati sa apreciati maica)))))))
Imi permit sa visez si eu un pic d data asta. Pai daca as fi p platourile din twilight as da 60.000$ si l-as saruta p robert pattinson. pentru 70.000$ las saruta pe nick jonas. iar 50.00$ as da sa ma sarute justin bieber si joe jonas, pe obraz . vise vise si iar vise. vorba ta crisu, de l-as prinde p nick sau pe robert moamaa ce le-as face :X
Il IUUUUUBESC PE ROBERT PATTINSON si as da toti banii numai sa il intalnesc...si sa il imbratisez sau sa ii cer un autograf.A! Si sa il sarut pe obraz!
EuAiciPrezentPeNet întreabă: