| Mo a întrebat:

Cat ati fi in stare sa dati pentru a fi sarutat/a de vedeta voastra preferata...vedeta la care visati pe >ascuns?happy

25 răspunsuri:
| ghem a răspuns:

Nimic. ce nu i bun prietenul meu/prietena mea? ce mai trebuie sa mai visez cand am aproape? gizas... voi tinerii astia nu va multumiti cu ce avetirolling on the floorinvatati sa apreciati maicarolling on the floor)))))))

Janina
| Janina a răspuns:

... ii dau un sarut tongue. ce mai vrea si altceva tongue

| inna a răspuns:

Toti banii din lume :-x. Justinnnn day dreaming laughing

| andreea_8479 a răspuns:

Nimic niciodatatongue
ma mmultumesc cu ce am... daca iubesc sh sunt iubita nu imi trebuie sarutul unei vedetetongue
imi ajunge c am langa minesmug

| Mo explică:

Eu as da (aproape)tot pentru un frantuzesc cu Robert Pattinsonday dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-as da nimic pentru ca placerea va fi de partea ei.

| adi a răspuns:

Ii ajunge un sarut de la mine.

| lia a răspuns:

Ce vise mai avem si noi happy... oricat am fi noi dispusi sau dispuse sa dam, singura posibilitate este sa o sarutam prin televizor laughing
Nu obisnuiesc sa fac asa ceva rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dau cat vrea numai sa faca si curat in casa dupa ce pleaca!rolling on the floor

| Crisu_8081 a răspuns:

Visez la Johnny Depp... ce i-as face de l-as prinde... uhlala!big grin insa, este doar un vis... sper sa pot supravietui fantezieilaughing

| dulshe a răspuns:

Nu as da nimic, o vedeta pentru mine e persoana iubita, adica cineva care il iubesc foarte mult din toata inima mea, nu pe cineva care simt doar o atractie. Nu cred ca merita sa dau ceva din viata mea pentru asa ceva.

| elena a răspuns:

Mi s-a sters raspunsul, nu stiu de ce, dar revin. Slujitorul spune: Ce n-as da sa o pot saruta macar odata pe regina/Regina aude, cheama slujitorul la ea, ii pune in fata doua pahare cu apa, ii spune sa bea din fiecare si il intreaba daca simte vreun gust deosebit/Slujitorul raspunde NU/Ei, vezi, asa nu se deosebesc nici femeile intre ele! Morala?

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu am o vedeta preferata. Nu visez la nici o vedeta.

cami
| cami a răspuns:

Poi..probabil as da-o pe logodnica lui, tzoalele sa mi le spele, si...
La prima intalnire...mana pe picior blushing
La a doua...mana pe picior si-un pupic...blushing tongue
Iar la a treia intalnire...mana pe picior, un pupic, si-un pumn in fata laughing..ca doar m-am saturatv de cate ori mi-a pus mana pe picioare laughing
Eh, na...sa sti ca n`as da mare lucru happy

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cand ai sa fii cu adevarat matura ai sa vezi ca nu ai da nimic! Daca nu intelegi acum, scrie, pune hartia in sertar, si citeste-o peste 10 ani!

| utilizator.tpu a răspuns:

Nimik

| dorin_9571 a răspuns:

Nimktongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vedeta mea favorita e o fata LADY GAGA la fel ca mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimik...sincer

| alexa a răspuns:

Vedetele de obicei sunt o joak...eu nu as face nimic pentru a saruta o vedeta pentru ca nu m.as alege cu nimic si nu as face. o doar de dragul de a o face(pe interes)
dar daca as trai aqlo la ei poate ca as fii atat de nebuna inkt sa. l invit in oras, dar nu sa platesc ceva...asa el ramane cu banii si eu doar cu unsarut?:O:O:Onuuuuu

| Kokolina a răspuns:

As da foarte mult deoarece, binenteles, ca mi-as alege o vedeta speciala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii dau un mozol si gata! ce vrea mai mult?

| rapgirl123 a răspuns:

Imi permit sa visez si eu un pic d data asta. Pai daca as fi p platourile din twilight as da 60.000$ si l-as saruta p robert pattinson. pentru 70.000$ las saruta pe nick jonas. iar 50.00$ as da sa ma sarute justin bieber si joe jonas, pe obraz big grin. vise vise si iar vise. vorba ta crisu, de l-as prinde p nick sau pe robert moamaa ce le-as face :X laughing

| OneDirectionForever1D a răspuns:

Il IUUUUUBESC PE ROBERT PATTINSON si as da toti banii numai sa il intalnesc...si sa il imbratisez sau sa ii cer un autograf.A! Si sa il sarut pe obraz!

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare