Mi se pare putin cam ''grea''aia neagra, am baut si eu odata si avea gust de caramel amar(daca are vreo logica)asa mi s-o parut mie, prefer berea blonda.Ma rog, acum fiecare cu ce-i place
Dacă se poate numi bautură alcoolică, Strongbow. Îmi place și Desperados și vinul. O dată la două săptămâni sau mai mult timp.
E bun la gust, merita sa bei asa din cand in cand.Da de cat sa dau 4-5 lei pe o sticluta d'aia, mai bine iau 2 doze de bere
Depinde. Beau doar daca ies cu prieteni seara de obicei. Depinde ce bem, bere, strongbow, vin, tarie etc.
Nu am bautura preferata
Nu am setat. Depinde. Sunt saptamani cand iesim aproape zilnic, saptamani cand iesim doar in weekend, saptamani cand nu iesim deloc etc.
Foarte rar poate de Revelion sau Craciun cand sunt nevoita sa ciocnesc cu cei dragi. Si atunci abia gust un pic din paharul de vin sau sampanie. Chiar nu mi face bine alcoolul oricat de putin as consuma.
Aleator, mai recent. De obicei cu vreo ocazie. Acasa aproape exclusiv bere. Artizanala nefiltrata sau IPA de cele mai multe ori, ca cele mainstream imi dau digestia peste cap. Daca nu bere, un whisky sau un jagermeister, ceva.
Aia neagra asa si are in ea ceva caramel, ca sa poata fi nitel neagra.Deci ai simtit bine
Nu am un "parcurs de regularitate". Beau... suficient (mai putin aseara, cand am scapat caruta la vale destul de rau ). In general, whisky sau vin, dar si cate o bere, din cand in cand.
Combin berea cu cola, este genial gustul.
Pun 2/5 bere, 3/5 cola intr-un pahar cand beau, si e mare paharul.
Nu imi place sa consum berea simpla pentru ca mi se pare amara la gust.
Imi place vinul, in special cel alb, imi place vinul rosu fiert.
Bauturi simple, gustoase... Palinca ma ameteste una doua, de la visinata borasc, de vodka nici nu mai zic
Tu cf?
Cate 3 beri pe seara, nu ma mai trezeste nici tancul rusesc. La meciul cu Steaua si Astra Giurgiu am baut apoape 4 sticle de bere blonda.
Cat de des consumati bauturi alcoolice si cat de mult consumati o data?
doar la ocazi speciale, cand imi fac o iubita noua, cand ma despart de vreo ipocrita originara din Vaslui cazuta in cap la patinaj vara
Bautura preferata?
berea neagra, coca cola
Si astia care beti rar, ce va place sa beti atunci cand beti?
berea, coca cola, apa plata