anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de incapapbil sunteti incat aveti nevoie de internet sa va imbracati, si aici ma refer la sutele de intrebari tampite de genu "Cu ce ma imbrac in prima zi de scoala? "

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

In sfarsit cineva care gandeste ca mine. Astept intrebari de genul,, Dau funda persoanei care ghiceste cum ma masturbez eu". Si mi-e tare frica ca voi primi un reply cu linkul de la asemenea intrebare.

5 răspunsuri:
| victorr_3274 a răspuns:

Bine ca n-au intrebat cu ce sa se imbrace la wc.

| ROB3RT89 a răspuns:

Poate vrei sa zici ca au nevoie de parerea celor de pe internet! Internetu e o oportunitate cand vrei sa te imbraci, evizi aglomeratia din magazine si stai relaxat si comanzi.Cat despre intrebari de genu "cu ce ma imbrac in prima zi de scoala, cine imi da si mie un like? Cine ghiceste ce culoare imi place, are funda...Nu stiu ce sa zic, dar sunt doar niste copii penibili si unii dintre iei chiar fenomenalihappy

| mixxjim a răspuns:

Aidi maaaaaaah, adica cum, chiar nu stii ce au prin sifonier, sa le spui? laughing pe de alta parte, uneori cred ca astfel de intrebari sunt doar puse doar ca sa "intre-n vorba" cu cineva, unii sunt mici de varsta, altii sunt timizi, nu stiu cum sa faca sa intre si ei in "societate", socializarea se invata. in plus, stii ca in lume sunt "de toate" happy

| fluture156 a răspuns:

Ma gandeam si eu la acelasi lucru.Cand eram noi mici cu siguranta ca nu exista asa ceva. Si da, mai nou orice faci trebuie sa sa afle si pe net. happy

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Ea12345):

rolling on the floor rolling on the floor