| Wolfy5 a întrebat:

CAT LA SUTA DIN TOTZI COPII LE PLAC UNIFORMELE >? in pana mea nu putea macar ca cel care lea inventat sa lase blugi! gah >>3, nu stiu cei cu intrebarea asta da de curiozitate vreau sa stiu cati purtati uniforma

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

Eu nu port uniformă, și nici la 90 % din elevii care poartă uniforme nu le place x_x

11 răspunsuri:
| Wolfy5 explică:

Mda azi m-am inscris la liceu, si am vazut pe tabla UNIFORMA OBLIGATORIE >.>, si apoi am zis na hai ca vin DA dupa ce am vazut ce contine ADIC PANTALONI DE STOFA SI GRI! apai iarta-ma da eu o sa mor sufocata de uniforma la cat de NASPA SI ORIBILA E >.>

| AndreeaaD a răspuns:

Eu nu port uniforma pentru ca la mine in scoala nu e obligatoriu sa purtam si de aia nu poarta nimenilaughing
Eu nu as avea nimic impotriva daca ar arata bine.De exemplu la baieti sa fie niste blugi, nu pantaloni de stofa grilaughing o camasa eleganta dar in acelasi timp si pentru varsta noastra iar la fete o rochita sau o fusta cu o bluza sau o camasa, dar frumoase.Cred ca se intelege la ce ma refer...sa fie ceva mai "cool", nu cum se imbracau cei de pe vremea cumunistilor.Deaia nici nu poarta majoritatea, pentru ca sunt oribile.

| Wolfy5 explică:

STIU FRATE, SUNT DEZGUSTATOARE, mai ziceam purtam o camasa DA CU BLUGI gri simpli nu rupti daca vor ei DA NU PANTALONI DE STOFA FRATe, si mno si imi place ideea ta de uniforma asa as fi purtato, >3> ma oftic enorm

| Andarock a răspuns (pentru Wolfy5):

Păi, nu a specificat ce fel de uniforme (la model mă refer). Puteți să vă puneți băieții de acord, ca să vă faceți la comandă uniformele. Mergeți la o croitorie, și spune-ți acolo cum doriți să fie modelul, culoarea etc. (iar fetele să aibă o rochie/cămașă cu fustă la fel). Ar fi muuuult mai oke așa.

| Wolfy5 explică:

Nu faza e ca, sunt la liceul emil racovita din brasov, si pe tabla scria asa " uniforma obligatorie!, si ea trebuie sa contina camasa alba, sacou bleumarin, si pantaloni gri (EXCLUS BLUGI, BLUGI NU ) si daca vreti avem croitorie si putem sa vil facem noi la pret de..." SI PANA MEA CA E ORIBILA eu nu pot sa port pantaloni normali si o sa ma duc in blugi gri normali >.> si cu shuzi sau tenishi. EU UNIFORMA NAM PURTAT IN GENERALA SI PORT ACUMA >3> cucu, macar sa-mi lase BLUGI!

| AndreeaaD a răspuns (pentru Wolfy5):

E foarte stresant ca nu va lasa sa purtati ce vreti voi..incercati sa mergeti asa cateva zile, prima saptamana si dupa convingetii si voi pe profi sa va lase sa faceti alte uniforme.Nici eu nu-s de acord sa se vina la scoala ca pe traseu dar nici asa, ca la manastire.
Semnati o petitie sau ceva.laughing frate ce oamenioh go on

| Wolfy5 explică:

Ash vrea. eu mash duce si la director sa-i spun CA NU MAI SUNTEM PE TIMPURI, inteleg ca nu putem merge cum vrem noi si altele DA PANA MEA CA NUS MAICUTA. uniforma mea ar fi asa:la baieti camasa alba mai cool asa, blugi albastrii, negrii sau albi, da fara rupturi sau asa mai simpli dar mai cool, si cu shuzi frate, si la fete o camasa alba tot asa mai cool, BLUGI DECI BLUGI tot asa albastrii, negri sau albi (bine si gri ar merge ca nu-s chiar asa urati daca tot vor DA MACAR BLUGI ) si shuzi sau tenishi >3> mie asa imi place sau ma rog daca vor alte fete sa mai poarte si balerini la papuci n-am ce sa pun strict frate ca la blug merge orice >.> da la pantaloni de stofa TRE neaparat pantofi si dinaia ca draCU >3> tsucsou! Stii ce mai bine fara uniforma poarta lumea orice vrea si daca e macar asa sa zici nu stiu ce sa ia numa o camasa alba peste acel tricou colorat >.> cand esti in ore >.> SI NA toata lumea e fericita >3> eu vreau sa se schimbe tampenia asta nu-i faina de loc nu mai suntem pe timpuri, suntem avansati acum ce pana mea >3>.>.

| Wolfy5 explică:

Pe mine PUR SI SIMPLU UNIFORMA MA SUFOCA, ma simt RAU TARE SI NU POT SA RESPIR >3> am alegie la ea T>T

| AndreeaaD a răspuns (pentru Wolfy5):

Te cred...eu purtam prin clasele mici.Ne obliga invatatoareaoh go on si era oribila, cu niste carouri si o culoare de iti venea sa vomiti, bineinteles ca ea o alesese si eram si mici, nu puteam noi sa comentam, nu ne baga nimeni in seama dar prin clasa a-III-a am inceput sa purtam ce voiam noi.

| Wolfy5 explică:

Guh >3> inca mai am probleme cu uniforma aia e dezgustatoare nu-mi place >3> da sper sa o putem schimba

| stylemakeup a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres uniforma de la un liceu din Suceava ar fi cam asta. insa, vara mea invata acolo, si fetele au uniforma speciala, la fel si baietii. fetele au si pantaloni, insa si fuste scurte si mulate + sacou in genul asta http://www.google.ro/......tp?/imgres iar fusta arata cam asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres insa e mai draguta. Baietii au aproximativ acelasi sacou ca si fetele, insa ei poarta blugi un albastru intes, dar inchis la culoare (spre negru). Asa as fi si eu de acord cu uniforma. Dar na...