Copii obsedati! off...sunt 3 sezoane pana acum si un film, al patrulea sezon apare in 2010-2011
Voi, astia cu intrebari de genu asta, parca sunteti un musuroi de furnici la cat de multi sunteti.
Cautati fratilor pe google, ce-i asa de greu?
Eo stiu ca sunt 3 sezoane cu hannah montana.si c aveti mah cu hannah monatan? pe bune.. n-am nimic k ea dar si voi sunteti prea...
Hannah Montana`n sus...Hannah Montana`n jos...
Hai frateee, chiar asa?
@Flav, ne dam aman2 demisia
Si eu imi dau demisia
@Ellena are dreptate...cred ca ar trebui o categorie hannah montana, si una miley cyrus
Mai sunteti ma multi?
Fiv-ar Hannah Montana Cred ca mai sunt pe site o mie de intrebari legate de hannah montana, parca e un cosmar care nu se mai termina DOAMNE
Pana acum au fost 3 sezoane Hannah Montana, s-a semnat un contract pentru filmarea celui de al 4-lea sezon, si cel mai probabil ultimul
Bine bine, ma considerati stupida, am incercat sa ajut copilul doar pentru asta este site-ul nu?
Am si eu o intrebare...cine mama lu proces verbal e hanah montana asta ca tot aud de ea
Doamnee...
Dupa parerea voastra ar trepui sa se faca o categorie "hannah montana" nu?
Ar fi culmea disperarii...multa lumea si-ar da demisia..pe bune...si apropo numara si tu sezoanele si ai sa vezi cate sunt;);):))
si pentru a scapa de strsu asta celorlalti "nefani" va dedic melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=WNp-LzQl9x0
LikeMyDraw întreabă:
anonim_4396 întreabă: