anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cate zile am ciclu neregulat?

7 răspunsuri:
| ioana181 a răspuns:

In primii 2 ani cat timp se regleaza.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Cati ani*-vreo 2-2 jumatate]depinde de la persoana la persoana si varsta conteaza.

| mariaw a răspuns:

Daca esti norocoasa ti se regleaza in 2 ani. Astea is statistici nefondate. Nimeni nu iti poate spune cu exactitate, pentru ca fiecare corp reactioneaza diferit

| cristina4love a răspuns:

Eu am menstruatie de la varsta de 13 ani( de 3 ani) si nici acum nu mi s`a reglat.Am inceput sa ma obisnuiesc cu asta, dar asta e.Am fost la medic si mi-a spus ca se va regla de la sine. Tine de organismul fiecarei fete.

| Cory89 a răspuns:

In mod normal nu ai voie sa ai ciclu neregulat. Ciclu trebuie sa vina tot in a 28-a zi cu +/- 5 zile. tot ce vine mai repede sau mai tarziu e patologic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!

Cate zile? Crezi ca daca ai azi, o sa inceapa sa vine pe aceasta data la inceputul fiecarei luni? Dimpotriva, va fi greu la inceput sa te obisnuiesti cu asta. Asa se intampla, o sa iti vina o luna, apoi alte 2-3 nu, iar iti va veni, iar nu, si tot asa. In orice caz, nu ti se va regula din primele 2 saptamani. Pai, acum sincera sa fiu, intr'un an aproape 2, o sa ti se reguleze. Nu este foarte simplu. Cel mai bine ar fi sa porti o discutie serioasa cu mama ta despre acest lucru.

Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

29 30 zile