| PunKyGirL14 a întrebat:

Caut si eu statusuri despre prietenia >adevarata8-
Ma puteti ajuta?puppy dog eyes Dau funda puppy dog eyes

Multumesc :*!

Răspuns Câştigător
| ilinca997 a răspuns:

Http://citate.bizi.ro/citate-celebre-prietenie/
http://subiecte.citatepedia.ro/despre.php?s=prietenie+adev%E3rat%E3
"Am o prietena importanta langa mine care tot timpul ma sustine si-mi spune: " capul sus, o sa fie bine."

"Peste toate o sa trecem cu capul sus. Ne avem una pe alta, asta-i mai presus."

"Suntem stilate si versate, niste printese adevarate. Moare lumea moare, moare ca avem stima si valoare."

"Suntem fete bune rau. Dar suntem cuminti. Luate pe semnatura de la parinti."

"Prieteni nu am multi, am doar cativa, care stiu ca-s langa mine mereu, orice s-ar intampla! Iar restul sunt doar simple cunostinte in viata mea. Te iubesc! "

"Ea e langa mine cand problemele sunt multe. si tot ea e singura care are rabdare sa ma asculte. Te iubesc si punct!"

"Ea ma certa, ea ma-ntelege, ea e sora mea si mi-o dovedeste."

"Mereu langa mine. Orice s-ar intampla. Ea va ramane mereu in inima mea!"

Ea este fata mea. Ea este totul pentru mine. Speranta zilei de maine."

"Ea nu ma dezamageste, ea nu ma minte. Ea ma iarta. Arata-mi tu o persoana mai minunata!"

"Zambesc mereu, glumesc mereu dar ce e in sufletul meu stie doar ea si eu!"

"Poate chiar stii ce zic sau poate o iei in gluma, dar sunt legata de tine ca un creion de guma!"

"E langa mine acum, ea este langa mine oricum!"

"Fiecare clipa pictata-n roz, Tre' sa recunosc, ii apartine... Si nici macar eu nu ma cunosc. Asa cum ma stie ea pe mine."

"Putea de mult sa plece dar ea langa mine a ramas. A fost langa mine cand am facut fiecare pas!"

"A faithful friend is hard to find. Remember man and keep in mind."

"Dumnezeu nu ne-a facut surori, deoarece stia ca mama nu se poate descurca cu doua nebune."

"Adevarata prietenie nu consta în numarul de prieteni, ci în devotamentul si valoarea lor."

"Noi vorbim de parca ne-am certa. Pai sa mor de nu-i asa! Cand spui "Ce mata faci? Unde dracu esti?" Inseamna ca vorbesti cu prietena pe care o iubesti!"

"Mi-a zis de atatea ori ca ea e alaturi de mine mereu, indiferent ca mi-e rau sau bine!"

"Prefer sa tin aproape doar persoanele care-mi vor binele. Eu nu numesc prietene toate cretinele!"

"Lantul problemelor chiar de va continua, ai mare speranta, caci sunt de partea ta!"

"Prietenii sunt construiti genetic sa te rupa, sa te corupa, dar tot ei te si educa!"

"Inca de mici eram de nedespartit, impreuna de dimineata pana seara-n Asfintit. Mi-aduc aminte, uneori ne certam pe jucarii. Ne intristam, dar ne impacam a doua zi.

"Tu ai fost singura care mereu m-a ajutat. M-ai salvat cand am simtit ca lacrimile m-au innecat!"

"Au fost momente grele peste care am trecut. Fara tine langa mine, sigur nu as fi putut!"

"Prietenii adevarati nu te lasa sa faci prostii... Singur. "

"Putem spune ca ne stim dintotdeauna, in momentele grele ne-am intins una alteia mana."

"Si-au fost diverse momente peste care impreuna am trecut, diverse sentimente pe care le-am impartit de la inceput."

"E bine sa stii ca e cineva care sa-ti fie mereu aproape, o mana care sa te ridice cand simti ca treci prin diferite etape."

"Fie ca am plans sau ca am zambit, mereu am fost de nedespartit."

"Ea m-a intarit : "Fata, mergi inainte! O sa ai parte si de fapte, nu doar de cuvinte."."

"Pot sa pierd in viata tot. Nu conteaza! Ma ridic la loc si poti sa-mi iei ce vrei cand am langa mine toti prietenii mei."

2 răspunsuri:
| ilinca997 a răspuns:

Multumesc pentru fundita big grin O zi frumoasa!

| PunKyGirL14 explică (pentru ilinca997):

Nu ai pentru ce happy big grin