Buna pai mama si cei 2 prieteni foarte buni.E suficient sa-i am pe ei pentru ca avand pe ei am totul.Numai bine.
Fata pe care o plac, si inca nu e iubita mea (inca ), multa mancare si 5000000 de carti daca am astea, numai am nevoie de nimic funda?
As 3 carti pe care le iubesc.
Si voi incerca sa ma descurc cu ce am acolo(voi incerca sa fiu creativa) si daca esuez...ei bine probabil as muri
Pai as lua 2 lucrui si o persoana...o patura si ceva gustari.si peroana ar fi. iubitul meu :X
-Prezervativ
-Prezervativ
-Prezervativ
Glumeam
Pai : Calculatorul, Telefonul, Catzelushul meu
Daca as avea persoana iubita langa nu as mai avea nevoie de nimic. Dar totusi: persoana iubita, mp3-ul sau telefonul si amintirea clipelor frumoasa petrecute de cei dragi.
Telefonul, o poza cu cineva, Zmp4 in caz ca se descarca telu si nu pot asculta muzica,
Laptop, stick de net, o poza cu cei dragi ( iar daca o sa ziceti ca sunt obsedata de net i ca ar trebui sa citesc, o sa va raspund in felul urmator: Pe 'net sunt carti in format electronic)
Leptop, epilator (de obicei in filme femeilor pe indula nu le prea creste parul', dar in relaitate nu prea cred ca ca e asa ), pasta de dinti sau bomboane mentolate
BLUEishot întreabă:
bxxt întreabă:
Fineness întreabă:
HabarNamPeCePlanetaTraiesc întreabă:
Diorrus întreabă: