anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce anime-uri bune cu grafică drăguţă ştiţi? [vă rog, nu îmi daţi exemple precum Inuyasha, Slayers sau aşa ceva]. Precizez că am văzut foarte multe anime-uri până acum şi aş prefera ceva pe care să nu îl fi văzut, sau de genul Psychic detective Yakumo, Kaichō wa Maid-sama sau Junjou Romantica.
^_^

Răspuns Câştigător
| Mishaa a răspuns:

Hey happy vezi daca iti place " Shiki "e destul de dragut sau daca nu uitate la :
" Senhime Zesshou Symphogear (e inca ongoing) big grin ", Mamotte Lolipop ", " Kimi ni todoke ", "Blood -C ", "Ao No exorcist (The Blue exorcist ) ", "Black Rock Shooter ( este sezon aparut recent ) big grin, sau "Mayo Chiki " si " The money of soul and posibility Control ( C Control ) big grin
Vezi daca iti plac happy
Sayonara happy

3 răspunsuri:
| MilyHarunto a răspuns:

Hell Girl, Baschet Fruits...

| a răspuns:

Incearca clannad si clannad after story(continuarea de la clannad), romeoXjuliet, chobits, shuffle, the melancoly of haruhi suzumiya, air, angel beats, high school of the dead, uta no prince sama, kyoshiro to towa no sora, baka to test shoukanjuu, baka to test shoukanjuu ni! si nu imi mai aduc acum aminte. sper ca te-am ajutat

| a răspuns (pentru ):

Kyoshiro to towa no sora si ambele sezoane din clannad trebuie neaparat sa le vezi, sunt putin mai triste dar imi plac