Probabil stie un lucru despre familia ta sau prieteni tai si nu vrea sa iti Zi ca sau deține un secret de al tau pe care tu nu stii ca il detine
Aaa
L-am intrebat despre ce e vorba, dar a zis ca sa visez ca nu imi va zice+sunt prea mica sa stiu
Suntem de o varsta
Inseamna ca esti prea mica sa intelegi viata in general
asa ca el vede din prisma cuiva care stie ce e aia
e o vorba:
youth is wasted on young people
(tineretea e irosita pe tineri)
adica foarte multi tineri habar nu au ce sa faca cu viata lor si mai ales, MAI ALES, risipesc pe prostii cei mai frunosi ani
Adica inceaeca sa se dea cu nasu pe sus sau ceva ce nu e
Da, si asta e o satisfactie din partea lui, dar poti sa ii treci cu vederea si sa iti vezi de viata ta
Crezi ca daca il ignori, o data si odata ii va parea rau si iti va cere iertare?
Pai, asta vrei? sa ii para rau si sa isi ceara iertare?
Atunci il ignori, sau mai bine, nu mai vorbesti cu el, intelege el ideea
Ah, naspa atunci, pana acum nu ai spus ca il placi
din pacate asta inseamna ca el nu te place si nu vrea sa fie cu tine, si te considera un copil, chiar daca aveti aceeasi varsta, sau cel putin asta e ceva cu care vrea sa te respinga
imi pare rau!
Plus el a aflat de la cineva cum ca las place, si atunci cand m-a intrebat (a fost de vreo 2 ori ), i-am zis ca nu, nu e adevarata(eram sigura ca nu ma place), plus mi-a fost frica de cum va reactiona
In momentul asta nu mai ai nici o sansa oricum, asa ca in locul tau m-as duce la el si i-as spune in fata ca il placi, acum CHIAR NU MAI AI NIMIC DE PIERDUT!
Pai i-am scris pe o retea de socializare ca il plac si ca tot ce a zis aceea persoana e adevarat, doar ca nu am avut curajul sa eu zic, si el mi-a zis ca bine pentru mine sa ma duc sa imi caut pe alr cineva el nu e de mine
Poate crede ca il mint, avand in vedere ca de 2 cand m-a intrebat i-am zis ca nu spera sa te plac
E o diferenta CRUCIALA intre a da un telefon si a fi, fata in fata cu "reactiunea" (ca sa il citez pe Caragiale)
incearca sa ajungi fata in fata cu el si sa ii spui direct si fara nici o introducere: TE PLAC... MULT!
apoi: imi pare rau ca nu am fost sincera pana acum, nu eram sigura de mine!
daca si dupa asta se da inapoi, atunci... c'est la vie!
Pai aia e ca nu am cum
Iam scris ca vreau sa vb si sa ne impacam dar el a zis ca s-a terminat de mult
Poate si a pierdut incerederea inmn nu stiu
Adica inainte se comporta foarte frumos cu mine si tot timpul cand avea nevoie ma intreba pe mine, si dupa ce anul acesta nu mai sintem in aceiasi clasa s-a schimbat ft mult si a inceput sa se comporta din ce in ce mai urit cu mine
Pai tot timpul la pauza sta cu prietenii niciodata singur nu am cum s-o fac
Si ce daca, treci peste orice timiditate si fa ce ai de facut, mai bine fac prietenii lui misto de tine decat sa regreti toata viata ca "ce ar fi fost"
in plus e o fraza foarte, foarte simpla:
"Buna, Xulescu (numele lui), pot sa vorbesc cu tine intre patru ochi?"
si asa nu mai e inconjurat de prieteni
Cred ca ti-am zis de cateva ori, atunci e clar, si in momentul asta CHIAR nu mai ai nimic de pierdut
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: