Exista multe sfaturi. de ce? pentru ca este usor sa spui dar greu de facut! cand vorbesti cu o persoana imagineazati ca vorbesti cu cineva cu care tie usor sa conversezi. si incearca sa-ti faci prieteni sincer nu e bine sa fii singur! cand citesti sau spui ceva in fata mai multor persoane, imagineaza-ti ca nu e nimeni. stiu cum te simti am fost in aceias situatie dar sunt buna la dat sfaturi asa ca mi-am facut prieteni. apoi spui ca nu prea ai incredere in oameni ai dreptate nu poti avea incredere in ori si cine dar in anumite circumstante poti sa ai incredere. iar in prieteni sa nu ai incredere mereu sunt persoane care cauta un prieten adevarat si nu-l gasesc niciodata! sincer bucurate de viata ca este doar una nu mai multe, fa-ti curaji si prieteni, zambeste si sa ierti repede de parca nimic nu sa-n tamplat, sa nu ti in tine amaraciune, vorbeste cu cineva! SI MULT, MULT NOROC MAI DEPARTE! CURAJUL VINE DIN INTERIOR!
Buna! Descrierea ta e foarte aproape de descrierea mea.Consider ca tot ce trebuie sa faci e sa fi tu insuti, un om e minunat asa cum e.Eu nu iti cunosc varsta, dar presupun ca esti adolescenta.Multi adolescenti trec in aceasta etapa, ei incearca sa se gaseasca pe ei insusi, sa se redescopere.Nu consider ca trebuie sa iti faci griji, ai cat mai mult curaj in tine! Cat despre mine, aceeaci parere. Sper ca te-am ajutat.
Corect asta si fac, incerc sa ma gasesc, sa dau de "adevaratul eu"...da cu cat caut un raspuns, mai mult ma framant...si imi fac griji pentru ca sunt asa timida, am 17 ani si nu ma simt bine in pielea mea, mi-ar placea sa fiu mai deschisa, dar iau in considerare prea mult ceeea ce spun alti despre mine, si asta ma afecteaza psihic.Multumesc pentru tot
Sunt absolut de acord cu tine.Nu e bine si nici nu te simti bine daca esti singura, fara pieteni.Am nevoie si de curaj si de prieteni, si o sa incerc, o sa incerc sa gasesc aceste lucruri.Dar stau foarte prost cu increderea de asta nu prea vorbesc cu nimeni si ma framanta multe lucruri care daca as avea cui sa le spun as trece mai usor prin ele.Se zice ca increderea o pierzi o singura data, ei bine, eu am pierdut-o deja.Multumesc pentru raspuns.
Ma scuzi dar am vazut ce raspuns ai dat la sfatul meu de abia acum dar ma bucura asta ca de cand ti-am dat sfatul tie m-am gandit mai mult pe acest subiect si m-am gandit sa-ti mai spun un lucru care se bazeaza pe raspunsul tau: fa-ti macar o data curaj si virbeste cu colegii cauta subiecte comune. cum am spus stiu cum te simti eu cel putin in majoritatea zilelor veneam plangand acasa inca din a 2-ua dar nu trebuie sa faci la fel daca vrei sa te descarci tine un jurnal (conteaza varsta doar pentru idioti). am o colega care la intrebarea care este cel mai bun prieten al tau a spus jurnalul tare si clar. iar in afara de asta in anumite cazuri poti sa vorbesti cu parinti mai mult sau mai putin. si spui ca nu ai prieteni. din moment ce ti-am raspuns eu deja te consider prietena mea si mi-ar face placere ca si tu sa consideri asta si daca vrei sa vorbim mai scrie un ''comentariu'' la mica mea ''compunerea'' si-ti voi da adresa de meil sa vorbim. iar mie poti sa-mi zici orce pentru ca necunoscandute direct nici daca as vrea nu as avea cui spune despre secretela tale si pe langa asta ti-as da sfaturi sau as petrece timp pe net vorbind cu tine, consoladute etc. iar la capitolul incredere castigo din nou si bucurate de ea.
VulpeaDinUmbra întreabă: