Pai sti...Nici eu nu-l suport pe Justin Bieber.Mai ales ca fanele lui au varste cuprinse intre 11-13 ani. Dar sa recunoastem arata destul de bine.
Si Miley Cyrus mi se pare o pitipoanca made by Disney. Dar are 1-2 melodii destul de reusite.
Anda Adam. Pur si simplu m-am saturat de ea de cand o imita pe Lady Gaga.
Bineinteles Lady Gaga care dupa parerea mea ar fi trebuit sa se numeasca Mister Gaga.
Inna. Care declara cu nerusinare ca Beyonce o copiaza cand de fapt e invers.
Elena Gheorghe. Dupa melodia Disco Romancing care mi se pare o mare prostie.In afara de "disco romancing" nu se intelege nimic toata melodia.
Si ar mai fi.Doar ca sti e 12:45 si mie nu'mi prea sta capu' la asa zisii "artisti". Loviti de soarta saracii
-Justin Bieber . Oriunde te duci auzi numai de Justin Bieberon, ala . Nici macar nu are voce.
- Miley Cyrus - prea fitoasa, prea rasfatata, prea pitipoanca. Mai ales faza ca pozeaza goala. Ar trebuii sa se gandeasca ca nu se uita adultii la ea. Ci niste copii!
- Elena Gheorghe - locu 19 sau 20 la Eurovision 2009 + a mai cantat si playback.
- Lady Gaga - machiajul de faci infarct ^^ si chestii din'astea .
- Blonda lu' Bote [Bianca]. Ce sa-i faci? A fost impreauna cu Bote nu stiu cat timp si a prins aere de "vedeta".
- Si lista poate continua.
Nu stiu dar cei pe care i-am enumerat nu se pot numii "artisti".
Doar niste oameni fara viitor.
Justin Bieber.Pentru că e un puşti fără voce, dar plin de fiţe.
Şi nici nu mai spun despre toate pseudovedetele din Romania.
Ehhh nu avem ce face, daca vrem sa scapam de specimenele astea trebuie sa ne inchidem intr'o punga de plastic. Mai bine facem o campanie si ii inchidem pe iei intr'una de hartie, ca sa nu fim prea rautaciosi.
Bafta
Jonas brothers[toti]
miley cyrus [asta o sa ajunga pe centura100%]
si multe altele
Anda adam-e o copie totala a lu lady gaga
:-Q
jonas brothers--
eminem
deepcentral--pff ii urask
beyonce
Kyle Minogue :-Q
Tylor swift e oribila, deci iti vine sa vomiti cand o vezi, si totusi a avut asa multi iubiti frumosi si faimosi, cum dre...cu? :?
anonim_4396 întreabă: