| User5441 a întrebat:

Ce aș putea face dacă de ziua mea se tine post?

Răspuns Câştigător
| MocanuAlina2006 a răspuns:

Simplu,ai putea să mănânci de frupt dulce tort de exemplu în următoarea zi în care nu se ține post, desigur trebuie să fie de acord și ai tăi să nu se supere că mna știi cum s e greu că unii nu prea ne înțeleg că vrem să ținem post chiar și de ziua noastră

13 răspunsuri:
| CostinAlamariu a răspuns:

Sa ti-o sarbatoresti cu o zi inainte sau cu o zi după

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă se ține, adică dacă unii țin, ai putea ca tu să nu ții. Sau să te uiți ce fel de post se ține și să aplici ce scrie acolo.

| User5441 explică (pentru CostinAlamariu):

Da,dar ziua mea este pe 16 Iunie și dupa urmează doar zile cu post

| Ganderoaica a răspuns (pentru User5441):

Atunci clar că nu ai voie să te atingi de din astea pana la finalul postului.

| anonimg a răspuns:

Se pare că nu ai mâncat niciodată o friptură din șnițel de soia să vezi cât de bună este, și ce bine te simți după aceea.
În librăriile SolaScriptura găsești "Cartea de bucate a Centrului de sănătate Herghelia" cu 400 de rețete vegetariene în care sunt incluse: felul principal, felul doi, și multe deserturi.

| RAY a răspuns:

Ce post? Postul nu e dieta, donează sânge de ziua ta apoi mânca ce vrei tu nu fii ipocrit, ce folos are credința fara fapte = verset biblic, postul nu e dieta ipocritilor e curățirea sufletului, a face fapte bune

| RAY a răspuns (pentru anonimg):

Dar nu are legatura ce mânci cu postul,ca satanisti de creștini ipocriți țin dieta si spun ca fac post e ipocrizie, fa fapte bune mereu,dar nu fa din egoism,interese, nu fa fapte bune celor apropiați de tine ca grad de rudenie și unor necunoscuti e cine face asa ceva,degeaba ti post și bărfesti,critici,judeci, jignesti, esti toxic, veninos degeaba, și satana a fost un îngeraș luminat

| User5441 explică (pentru RAY):

Mulțumesc! Mi-ai adus aminte de acest verset cât de prost pot sa fiu, mulțumesc din nou?

| CostinAlamariu a răspuns (pentru User5441):

Atunci înainte...

| User5441 explică (pentru CostinAlamariu):

Nu pot fiindcă luni se mănâncă de post și duminica nu pot

| RAY a răspuns (pentru User5441):

Ce dumnezeu ti am spus

| User5441 explică (pentru RAY):

Eu doar i-am raspuns

| Wolf1988 a răspuns:

Daca esti habotnic poti cere dezlegare le la preot sau amani cheful. Daca in schimb ai mai mult de doi neuroni iti faci de cap de ziua ta.