| FloRyX002 a întrebat:

Ce-as putea face sa elimin toate fitele din clasa ca ma omoara cu zile.....practic n-am voie sa spun ceva ca sar ele la mine nu le pot spune pe nume decat,,DOAMNA,, nu e deloc ok toti din scoala din cartier imi spun fata,, EMO,, de ce? pentru ca ma imbrac in negru si mamachiez strident si pentru ca ascult rock nu manele? cum pot rezolva aceasta problema?

Răspuns Câştigător
| GhostBehindTheDoor a răspuns:

Si eu ma confrunt zilnic cu problema asta.Eu pur si simplu nu ii ascult.Am la fitoase in clasa. Daca as primi un glont de fiecare data cand striga "fa" as fi ca o sita acumlaughing. Problema lor e undeva mai sus de gat.E la cap.La mine la scoala si baietii si fetele se leaga de mine.Azi s-a luat un cocalar de mine pe motivul ca de ce vin eu mereu cu tricouri cu Metallica si Ac/Dc si altele.Problema e a lor.Noi nu ii bagam in seama si totusi ei ne baga pe noi.Ce ii intereseaza pe ei de soarta noastra? Pana la urma fiecare si-o face cu mana lui.Sunt mai toti niste prosti.Eu zic sa nu te muti.De a naibii sa stai la scoala aia sa le dovedesti ca rockerii sunt de 1000 de ori mai buni ca ei cu capatanile lor infectate de prostii. Unii oameni pur si simplu nu isi dau seama cat de prosti sunt.Sau imi mai aduc amine ca recent am facut in clasa o achizitie de noi prospaturi si-s alea noi cu tipele care erau in clasa.Fac satra la ore, se pun cate10 in banca si ne arata cu degetul si ne barfesc laughing).Si ma uit la ele, le fac cu mana.Sunt prosti mai asta e chestia.Traim intr-o tara de.....ma abtin pe TPUstraight facestraight face.Dar asta e.Trebuie sa ne integramsad.E greu dar trebuie sad. Sper ca te-am ajutat si sa nu te feresti niciodata de ei, sa se fereasca ei de tine ca nu ai de ce sa fii mai prejos de ei.happy.Da boxele la maximum, asculta putin Rock si distreaza-te ca nu e nevoie de prosti ca sa te distrezi.happy. FUNDA?laughing))

5 răspunsuri:
| adibas a răspuns:

Deci stai intr-un cartier de cocalari manelisti tampiti ai o calasa ca a mea le spun de gangnam style sau dubstep si ei ma intreaba chineza sau spaniola si sunt cam singurul din scoala care nu are cercel in limba sau ureche si nu fumez si pentru asta ma cam dispretuiesc toti dar nu imi pasa pentru ca, cand ies de la scoala ma intalnesc cu pietenii mei adevaratii care sunt la fel ca mine nu cu tigara in mana cu manelele dupa ei si niti tie nu ar trebui sati pese pentru ca oameni sunt ciudati rau de tot pe mine ma face sa cred ca unii suntem "reali" adica facuti pe cala naturala si cu voia parintilor nu ca s-a spart prezervativul sau in eprubeta deci pace zile bune rock la maxim sau ce spuneti voi rockeri laughing sunt rappertongue

scuze pentru greseli keyboard nou si nu sunt obisnuit cu tastaturatongue

| тєqυιℓα a răspuns:

Nu-i baga in seama.Muta-te la alta scoala, e cam greu, dar daca nu gasesti alta solutie, e bine si asa.
Si pe mine ma dispera majoritatea colegilor.

| FloRyX002 explică (pentru adibas):

Merci mult si da stau intr-un cartier de cocalari si in clasa doar un baiat mai asculta rock sau dubstep in rest sunt niste cocalari si nu neaparat sa fii cocalar daca ai pirsing si rockarii au dar daca te cred mai prost,,, nici nu stiu daca au ceva in cap

| valentino52 a răspuns (pentru GhostBehindTheDoor):

Sunteti multumite de situatia in care va aflati? Florryx cu siguranta nu e din moment ce a postat aceasta intrebare. Daca sunteti multumite cand va uitati in oglinda este ok. Nu se merita sa te schimbi pentru nimeni daca te simti bine in pielea ta. Dar daca suferi din cauza ca altii te jignesc, sunt superficiali si nu reusesti sa te integrezi si viata ta e un "chin" din cauza asta atunci calca-ti orgoliul si schimbate putin. Sau fi si tu la fel de superficial si incearca sa pari mai la moda. Daca lumea ia in deradere un lucru care tie iti place foarte tare si isi bat joc de tine din aceasta cauza renunta la el de fata cu ei. Daca iti place genul rock si te imbraci in negru etc dar la tine in scoala nu prea mai sunt copii de genul cu care sa faci un grup atunci imbracate altfel. Imi imaginez ca e neplacut sa stai in banca si toate fetele laolalta in alta banca sa rada si sa arate cu degetul spre tine. Dar daca nu te afecteaza aplauzele mele inseamna ca esti o persoana puternica cu caracter. Eu am procedat altfel in adolescenta si mi-am schimbat felul de a fi la scoala si anume daca pe "vremea mea" (am terminat facultatea) ascultam Eminem si citeam Harry Potter si eram mai timid de fel si aveam tricouri cu Linkin Park am renuntat la stilul acela vestimentar si am inceput sa imi iau haine "de firma" care sa nu aiba imprimate mesaje sau poze cu formatii. Daca acasa citeam cate o carte sau ceva de genul si ma intrebau ce ai facut aseara le raspundeam "pe afara la un fotbal cu niste vecini". Daca stilul muzical era complet opus de marea majoritate ma faceam ca imi place si genul lor de muzica. Ironic e ca din prefacut chiar asa am ajuns si in liceu eram cam cocalar laughing cu lantoi de aur de 70 grame si nasul pe sus. Dar ideea e ca am obtinut ce doream si anume sa fiu acceptat de toata lumea, sa nu rada nimeni de mine si sa am un "cuvant" de zis in colectiv. Exista si beneficii cum ar fi invitatii nenumarate la petreceri si iesiri cu colegii dar si scoala trecea mai usor cand esti pe partea cealalta a baricadei. Daca stai singur si mai rad si altii de tine si te deranjeaza te necajesti, stai suparat si suferi, devii frustrat si abia astepti sa se termine orele sa te duci acasa. Si a 2a zi cand te trezesti te gandesti cu groaza ca trebuie sa vezi persoanele care te-au jignit si le-ai dat cu ceva in cap. Daca reusesti sa le castigi "prietenia" si respectul atunci te vei duce de placere la scoala. Stiu ca mare parte din ei nu merita ca sunt persoane fara caracter dar cateodata mai faci si sacrificii. Depinde ce alegi tu sa fii ca ei si acceptat sau diferit si singur.

| FloRyX002 explică (pentru valentino52):

Valentino nici nu stiu cum sa iti explic,, NU VREAU,, sa renunt la rockul meu
sufar dar n-am ce face imi place cum sunt eu si in plus la mine in clasa sunt doar fitosi si boarfe(sucze pentru vocabular) si nu pot fi la fel ca ele doar un baiat mai asculta rock si dubstep din clasa restul sunt varza
tu ai facut o mare greseala ca te-ai schimbat pentru cineva ce nu merita
oricum mersi pentru sfat