| Duncan a întrebat:

Ce asteptari aveti voi fetelor d la prima intalnire?

Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Daca un baiat vrea sa ma impresioneze pe mine, are de munca laughing. Nu o zic ca sa par inabordabila, ci pentru ca am fost ranita in trecut iar acum nu las pe oricine sa intre in viata mea, poate de frica de a nu ma dezamagi inca o persoana... As vrea sa fie degajat, amuzant, civilizat totusi, ingrijit, un baiat cool gen urban. Eu nu sunt atat de interesata de locatie si de ceea ce facem, atata timp cat sunt cu tipul potrivit totul e ok. La prima intalnire de obicei merg si ma plim seara - pur si simplu e ceva ce ador sa fac, sau ies cu rolele sau cu skateboardul, mergem la inghetata sau suc sau pizza, nu ceva foarte simandicos. In alte dati am mers acasa la respectivul. A fost super dragut. As mai astepta de la el sa vina sa ma ia de acasa sau macar sa ne intalnim undeva stabilit. Urasc sa intarzie, nu imi place sa astept. Nu sunt genul care la prima intalnire vrea sa plateasca baiatul pentru ca mi se pare nepotrivit si prea rapid. La prima intalnire cu mine nu se intampla nimic in sensul ca mergem si revenim tot amici. Am pretentia ca baiatul sa fie interesat sa ma cunoasca, nu sa taca pentru ca asa am senzatia ca am venit degeaba. De asemenea, nu mi-as dori sa intalnesc vreodata pe cineva care sa se uite unde nu trebuie in loc sa ma priveasca in ochi cand vorbim. In fine, nu am avut acest "noroc" fiindca nu ies chiar cu orice baiat, ci cu cei pe care ii stiu de o vreme cat sa ma simt in siguranta. Un baiat trebuie sa fie protectiv cu o fata, mai ales daca o vrea iubita. Trebuie sa ii lase si ei spatiu cand are nevoie. Sa ii fie alaturi, sa fie un umar pe care poate plange si sa o inteleaga efectiv. De asemenea, un iubit real, dragostea adevarata, nu te va impinge niciodata spre chestii nebunesti care ti-ar dauna in vreun fel! Chiar daca nu pare pe moment, pe termen lung sfaturile sale sa iti foloseasca, sa faca totul spre binele tau. Un iubit trebuie sa aiba incredere in tine orice ar fi. Fara incredere, nu se face nimic. Ce alte pretentii... na ar fi frumos sa primesc o mica atentie, dar nu la prima intalnire - pe la a3a in colo. Daca baiatul a iesit de 3 ori cu mine, poate sa spere la un sarut. Eu niciodata nu am sarutat la prima intalnire pentru ca nu mi se pare normal. Este important sa cunosti o persoana cu adevarat inainte de a te implica intr-o relatie amoroasa cu aceasta. Degeaba are un ambalaj atractiv daca interiorul nu valoreaza nimic. Asta e parerea mea, iti dai seama acum ca fiecare fata gandeste in felul ei.

4 răspunsuri:
| BeckyBrown a răspuns:

Poi, parerea mea ar fi sa fi politicos, sa vorbesti mereu despre ea, nu despre tine,(daca mergeti la un restaurant, sa platesti tu :3), sa te imbraci mai elegant decat de obicei si bineinteles sa pari mai matur!

Sper ca te-am ajutat!

| Mirela37 a răspuns:

Buna intrebare! 1. sa nu intarzii ( e chiar jenant sa lasi o fata sa astepte si deja faci o impresie super proasta ) 2. sa fii atent la felul in care vorbesti ( fara "misto" " marfa" "beton" ca par aere de "smecheras de cartier" ) 3. glume bune si cuminti 4. Bun simt si zambet 5. sa nu ai prea mari asteptari de la prima intalnire happy in principal asta merita o nota de 9+ ( din punctul meu de vedere ) happy

| Duncan explică (pentru AnonimaOk):

Frumos....Chiar miai atras atentia thinking ....Si nu te-ai incurcat cu detalile laughing

| AnonimaOk a răspuns (pentru Duncan):

tongue Dar voi, baietii, ce cautati in general la o fata? M-ai facut curioasa xD

Întrebări similare