Am facut tot, acum nu stiu daca si bine.Mi s-a parut dificultatea medie. Vreun 8-9 tot iau ca am scris ceva.
Am gresit la propozitia aia, am scris ca e atributiva , si la valori morfologice . Cred ca iau un 7, tu ce ai facut?
Exact ca tine am scris si eu atributiva dar era c. subiectiva si nu am scris functiile sintactice. doar la morfologie am scris. si la sinonime am scris crezuse - intelese. oare e bine si asa? Un 7 -8 cred ca iau Oricum la mate nu stiu nimic si nah ca noi am facut mate cu un prof care nu venea la orea si din cauza asta nu am ce sa fac
Pai in afara de val. morfologica a lui "ma", nu cred ca am greseli mari sper doar ca la prop. subordonata sa fie subiectiva
Pai eu la crezuse am scris gandise, cred ca iti ia in considerare, chiar, nu sti cine ni le corecteaza ca am inteles ca profesori de la noi din scoala, asa scria pe net, si profa noastra ne-a zis ca nu de la noi din scoala :p
Mi s-a parut foarte usor in comparatie cu testele si simularile care ni le-a dat doamna prof cred ca iau 10 daca propozitia subordonata era subiectiva... off daca nu iau 9, 40 si la mate intai sa vad subiectul... sper sa fie la fel de usor
Emanuela_Melinte_1992 întreabă:
iuli întreabă: