| Stancu1Daniel22 a întrebat:

Ce cadou ii pot da iubitei mele de ziua ei? Vreau chestii mai personalizate nu parfumuri si chestii d astea, ca ea e genul care pune mult mai mult accent pe chestiile sentimentale decât materiale. Stiu ca a primit de la părinți o geanta lv si o poza cu ei 3 si pentru poza aia s-a bucurat mult mai mult. Repet, niste cadouri personalizate! E fana the motans, are 15 ani, ii plac chestiile practice. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| mihaelacapsunika a răspuns:

Daca zici ca îi plac lucrurile practice şi daca eşti creativ încearca sa faci un colaj de poze cu voi doi si dupa cate stiu grupa the motans are piese frumoase si sunt si versuri bune, poti sa le sa aranjezi cumva pe poza, adica versuri din piese mai potrivite, plus o floare de camera(un cactus frumos inflorit), ciocolote(multe) poti sa aranjezi toate ăstea intr-o cutie frumos decorata?

5 răspunsuri:
| Beatricequlish a răspuns:

Ai iubită de 15 ani? Băiatule cel mai bun cadou pe care poți să îl faci este sa dispari din viața ei

| Stancu1Daniel22 explică (pentru Beatricequlish):

Esti frustrat, da, am iubita de 15 ani, e normal sa ai iubita la vârsta asta si ce sa vezi, e serios, avem 2 ani de relație, părinții se cunosc între ei, nu ne-am certat niciodată si amândoi ne câștigăm banii singuri (3000-4000) de lei fiecare si suntem olimpici la minimum 2 materii. Aaa ca încetează să te frustrezi }}

| Beatricequlish a răspuns (pentru Stancu1Daniel22):

Într-o zi o să te arunce la gunoi, abia aștept aceea zi că nu este normal să ai gagica la 15 ani școala este normala la 15 o să se plictisească de tine știm că vrei sex asta vor toti

| Stancu1Daniel22 explică (pentru Beatricequlish):

Cum spui tu, vreau sex =} sigur doar asta urmăresc. Stiu ca o sa se plictisească, de aia daca plec intr o excursie o săptămână plânge că îi e dor =} dar lasa ca eu doar sex vreau =}}

| raducanuu a răspuns:

Eu iti recomand http://pravalia-cu-surprize.ro/. Nu am dat niciodata gresi cu cadourile alese de aici si iubita(acum sotia) le adora pe toate. Avem un raft plin...