anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce cadou sa fac iubitului meu? Are 19 ani, e mai degraba un tip sportiv si nu ii place prea mult studiul. Ne vom revedea dupa 2 luni. Ce sa ii dau cadou? Inafara de poza cu noi doi, ce alte idei mai aveti?

Răspuns Câştigător
| ciocolata1234 a răspuns:

Pai de obicei ceva simplu venit din partea celui pe care il iubesti face mult mai mult decat un lucru scump,care oricum stia ca il va primi! Zic ca ar fi frumos sa faci o cina romantica,poate un tricou cu voi doi sau cu echipa preferata! Ar aprecia foarte mult(cred eu) daca ai face ceva simplu,frumos, romantic, prin care sa ii arati ca il iubesti(asta daca il iubesti)! Daca ai talent poti scrie un cantec, sau sa faci un desen cu imaginea lui, sau o poezie.Repet,doar daca ai talent!
Acum poate nu iti plac ideile mele sau nu sunt bune! Ce sa zic, sunt inca mica si nu stiu! Dar cred ca lucrurile simple, venite din inima sunt mult mai frumoase decat lucrurile scumpe! Cu placere anticipat :*

10 răspunsuri:
| russian1995 a răspuns:

Ceva simbolic de ex un tricou imprimat cu echipa / sportivul preferat!

| russian1995 a răspuns:

Cu numele echipei /sportivului! Scuze

| Mayar a răspuns (pentru russian1995):

Interesanta idee. Multumesc! Ai 2 voturi de la mine! happy

| AnnyXD a răspuns:

Depinde de cat timp sunteti impreuna si cati bani ai si cati ani ai :p daca imi zici iti dau mai multe idei :*

| Seepty a răspuns:

Ai putea sai cumperi un parfum addidas, un ceas de mana sau un tricou personalizat cu numele sau poza lui.

| Mayar a răspuns (pentru AnnyXD):

Am putin peste 18 ani si suntem impreuna de mult timp. Cati bani? Cam, pana in 50 de lei...

| AnnyXD a răspuns (pentru Mayar):

Eu as zice sa te imbraci in echipament de fotbal si cand vine sa il surprinzi :3 sau sa inveti si tu asa un pic sa joci fotbal si sa il provoci sa jucati. Exista rame foto gen minge de fotbal si sa te imbraci tu in echipament de fotal si cu o minge sa iti faci poza\poze si una care iti place tie sa o pui in rama si sa eu daipuppy dog eyes sau o cina romantica dar mii se pare mai dragut ideea cu rama si nu e ca orice rama cu tine etc. poti sa ii iei bratara si sa scrii pe ea litera ta sau a lui sau a ta si a lui nu trebuie sa fie ceva scump si sunt bratari pana in 50 lei si sunt si dragute sper ca te-am ajutat :* succes p.s. orice i-ai lua o sa ii placa in primul rand ca e de la tine :3

| mada225 a răspuns:

Ai putea sai cumperi un parfum addidas, un ceas de mana sau un tricou personalizat cu numele sau poza lui.

| clasasinu99 a răspuns:

Daca e mai petrecaret, poti sa ii iei o centura cu shot-uri: http://falit.net/centura-cu-shot-uri/

| clasasinu99 a răspuns:

Poti sa ii iei o cana pe care poti sa desenezi cu creta: http://falit.net/cana-cu-tabla-pentru-desenat/