Buna.Sfatul meu ar fi sa citesti ceva de Agatha Christie! Sunt romane care nu au mai multe de 200 si cv de pagini.Mie una mi-a placut foarte mult deorece sunt romane politiste.Ma-au atras pentru ca te tin in suspans pana la sfarsitul cartii!
PS:Cea mai interesante mi se pare "Zece negrii mititei".
PS2ana la urme citesti ce iti place!
.Fiecare cu gusturile lui.gandeste-te ce fel de carti iti plac.
Buna! Si eu ma aflam in aceeasi situatie, asta pana in clasa a cincea. Doamna ne-a dat o lista de lecturi si niciun titlu nu ma atragea, asa ca m-am gandit sa citesc Harry Potter (care se afla tot in lista de lecturi).Si dupa ce am citit prima carte, pur si simplu nu m-am mai putut opri.M-am indragostit de acele carti, de acele personaje, de acele intamplari.Aproape am plans cand le-am terminat pentru ca doream sa continue. Dupa aceea au inceput sa ma atraga cartile. Poate ca ai vazut filmele, dar cartile sunt de 1000 de ori mai frumoase decat filmele (care nu contin toate detaliile).
Asadar, sfatul meu e sa citesti Harry Potter pentru ca, imbinand lumea reala cu cea magica, se creeaza o atmosfera minunata de care nu mai vrei sa te desparti.
Cauta o carte care sa iti place.Care sa nu o mai poti lasa din mana. De exemplu eu am citit cartea "Petrecere de Halloween" este o carte de crime. Mie mi-a placut mult. Poti sa incerci.
Si eu iti recomand Harry Potter:dnu o sa te poti opri din citit.mai incearca "Lorelei" de Ionel Teodoreanu,"Elevul Dima dintr-a 7-a","Scrisoare de dragoste","Invitatie la vals" toate 3 de Mihail Drumes:d. lectura placuta
Daca te lasa pe tine sa alegi e bine...
-citeste "Vampiratii" de Justin Somper,o gasesti si in romana,mie mi se pare draguta si e o carte relativ usoara
-sau "La tiganci" de Mircea Eliade, e o proza fantastica, destul de grea dar daca o citesti cu atentie sunt sigura ca o vei intelege.
Citeste colectia ´´´Fortele raului absolut`` e ff tare mie cel putin imi place. e vorba de o fata care a ajuns la un sanatoriu pentru ca vedea fantome.
Mersi de sfat, dar pe harry potter l-am citit acum 2 ani, si am mai citit si cronicile din narnia, omul invuzibil, in general sf, dar as vrea sa incerc si alctv