Buna. . Ei bine, nu stiu exact daca e pentru adulti sau adolescenti, de fapt e pentru toate varstele! "Dansul pasiunii " de Mary Jo Putney. E superbaa. Iti recomand toate cartile scrise de autoarea asta pentru ca e superbaa si descrie totul in carti ca si in pura realitate.PS:Sunt destul de ieftine cartile, dar foarte foarte bune. Te asigur! :*
Deja ai un raspuns de la andradax cea mai buna alegere.si 11 minute de coelho
Slam (Nick Hornby)
Gossip Girl(este pentru adolescenti, dar mie sincer nu-mi place)
bineinteles:Amurg, Luna noua, Eclipsa, zori de zi ... spor la citit...Slam si cartile din colectia amurg chiar merita :*
1.Seria Twilight-Stephen Meyer
2.La rascruce de vanturi-Emily Bronte
3.Pe aripile vantului-Margaret Mitchell
4. Femeia in alb-Wilkie Collins
5. Puterea unei femei-Barbara T. Bradford
6. Emma-Jane Austen
7.Doamna cu garoafe-A.J.Cronin
8.Doamna cu camelii-Al. Dumas Fiul
9. Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi-Camil Petrescu
10.Mandrie si prejudecata-Jane Austen
11. Lorelei-Ionel Teodorescu
12. Jane Eyre-Charlote Bronte
13. Jurnalul secret al Laurei Palmer-Jenifer Lynch...si multe altele.
Scrisori de la Sam-James Patterson... e un roman de dragoste foarte frumos, merita citit:X
Iti recomand :
1.Seria Amurg :X este geniala...
2.La Rascrucere De Vanturi - Emily BRONTE
3. Orasul cu salcami -Mihail Sebastian
4.ROmeo si Juliete, Hamlet - William Shakespeare
5.Scrisoare de dragoste - Mihail Drumes
6> Invitatie la vals - Mihail Drumes
7. Elevul Dima din clasa a 7a -tot de Mihail Drumes
si lista continua dar nu prea mai imi aduc aminte sper sa iti placa aceste carti
Eu iti recomand cartile scrise de Stephenie Meyer sau cele ale Melissei Marr.De asemenea ai putea citi Luna plina sau A doua luna plina.Si daca iti plac vampirii iti recomand Jurnalele vampirilor si Vampiratii. dar daca nu, ar mai fi: Mesaj cifrat pentru. vacanta, Gena lui isis, Casa umbrelor, Pisica dintre porumbei, Evermore, saga lui Darren Shan care contzine 3 volume tari. sper ca te-a, m ajutat cu ceva.
Vampires Academy, Frostbite, Shadow Kiss, Bloos Promise, Spirit Bound de Richelle Mead... le gasesti in romana la orice librarie sper sa-ti placa, sau mai poti incerca : Cazut -Lauren Kete, Trandafiri pentru ea -Julie Garwood, Amurg, Luna Noua, Eclipsa, Zori de zi -Stephenye Meyer, Aleasa, Semnul, Tradarea -Kristin Cast...
Eu recomad cartile lui Mihail Drumes :1. elevul Dima dintr-a 7-a
2.scrisoare de dragoste 3.invitatie la vals *sunt super*
si cele de Nicholas Sparks:1. ultimul cantec (la care am plans) 2.accidentul 3. jurnalul unei iubiri 4.nunta(continuarea de la jurnalul...)
*de fapt toate de Nicholas Sparks sunt superbe
anonim_4396 întreabă: