Scrisori de la Sam-James Patterson... e un roman de dragoste foarte frumos, merita citit:X
Slam (Nick Hornby)
Gossip Girl(este pentru adolescenti, dar mie sincer nu-mi place)
bineinteles:Amurg, Luna noua, Eclipsa, zori de zi ... spor la citit...Slam si cartile din colectia amurg chiar merita :*
Deja ai un raspuns de la andradax cea mai buna alegere.si 11 minute de coelho
Dragoste la prima vedere - Nicholas Sparks... nu e cine stie ce, dar e placuta
Si seria "Amurg" am citit si chiar mi-a placut
Seria " Vampirii vestului"(6 volume)de Charlaine Harris, inca nu le-am citit pe toate, pentru ca nu mi-au trimis cei de la editura cartile, dar cat am citit mi-a placut
Panza de paianjen-Cella Serghi
Antichrista-Amelie Nothomb
Cismigiu & Comp.-Grigore Bajenaru
Buna dimineata, baieti-Grigore Bajenaru
Azi ca mâine şi poimâine-Faïza Guène
Gossip girl-Cecily von Ziegesar
Zodia indragostitilor-Giulia Carcasi
Mie astea mi-au placut
Michel Zevaco-Crimele familiei Borgia
E cea mai superba carte pe care am citit-o vreo data.
Dragostea dintre Ragastens si Primevere(Beatrix) este atat de puternica incat nimeni si nimic nu ii poate desparti.
Iti dau cateva citate adorate de mine
"... spuse ca intelese din privirile lui Primevere dragostea pentru Ragastens."
"In departare doua umbre inlantuite la bordul "Stelei":Ragastens si Primevere, beti de fericire si de dragoste."
Si utlmimul capitul "Gradinile de la Monteforte" este super.
Sper sa o citesti bye!
Cea mai tare carte este "amurg" de Sheptenie Meyer urmata de inca cateva volume; e vb de un vampir si o adolescenta daca o citesti no sa ti para rau
Iti recomand :
1.Seria Amurg :X este geniala...
2.La Rascrucere De Vanturi - Emily BRONTE
3. Orasul cu salcami -Mihail Sebastian
4.ROmeo si Juliete, Hamlet - William Shakespeare
5.Scrisoare de dragoste - Mihail Drumes
6> Invitatie la vals - Mihail Drumes
7. Elevul Dima din clasa a 7a -tot de Mihail Drumes
si lista continua dar nu prea mai imi aduc aminte sper sa iti placa aceste carti
"The Host"(Gazda) de Stephenie Meyer, e mult mai reusita decat Twilight Saga, e superba cartea...
Eu iti recomand cartile scrise de Stephenie Meyer sau cele ale Melissei Marr.De asemenea ai putea citi Luna plina sau A doua luna plina.Si daca iti plac vampirii iti recomand Jurnalele vampirilor si Vampiratii. dar daca nu, ar mai fi: Mesaj cifrat pentru. vacanta, Gena lui isis, Casa umbrelor, Pisica dintre porumbei, Evermore, saga lui Darren Shan care contzine 3 volume tari. sper ca te-a, m ajutat cu ceva.
Vacanta lui Rachel - Marian Keyes
Alergand pe tocuri - Anna Maxted
Pepenasul de Marian Keyes
anonim_4396 întreabă: