Vampires Academy, Frostbite, Shadow Kiss, Bloos Promise, Spirit Bound de Richelle Mead... le gasesti in romana la orice librarie sper sa-ti placa, sau mai poti incerca : Cazut -Lauren Kete, Trandafiri pentru ea -Julie Garwood, Amurg, Luna Noua, Eclipsa, Zori de zi -Stephenye Meyer, Aleasa, Semnul, Tradarea -Kristin Cast...
Eu recomad cartile lui Mihail Drumes :1. elevul Dima dintr-a 7-a
2.scrisoare de dragoste 3.invitatie la vals *sunt super*
si cele de Nicholas Sparks:1. ultimul cantec (la care am plans) 2.accidentul 3. jurnalul unei iubiri 4.nunta(continuarea de la jurnalul...)
*de fapt toate de Nicholas Sparks sunt superbe
1.Seria Twilight-Stephen Meyer
2.La rascruce de vanturi-Emily Bronte
3.Pe aripile vantului-Margaret Mitchell
4. Femeia in alb-Wilkie Collins
5. Puterea unei femei-Barbara T. Bradford
6. Emma-Jane Austen
7.Doamna cu garoafe-A.J.Cronin
8.Doamna cu camelii-Al. Dumas Fiul
9. Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi-Camil Petrescu
10.Mandrie si prejudecata-Jane Austen
11. Lorelei-Ionel Teodorescu
12. Jane Eyre-Charlote Bronte
13. Jurnalul secret al Laurei Palmer-Jenifer Lynch...si multe altele.
11 minute de Paulo Coelho,
Vei fi acolo? si Fata de hartie de Guillaume Musso
Citesteste Hex Hall de Rachel Hawkins sau Aripi de Aprilynne Pike mie mi-au placut mult
Elevul Dima dintr-a saptea de Mihail Drumes; Corigent la Limba Romana de Ion Minulescu
Buna. . Ei bine, nu stiu exact daca e pentru adulti sau adolescenti, de fapt e pentru toate varstele! "Dansul pasiunii " de Mary Jo Putney. E superbaa. Iti recomand toate cartile scrise de autoarea asta pentru ca e superbaa si descrie totul in carti ca si in pura realitate.PS:Sunt destul de ieftine cartile, dar foarte foarte bune. Te asigur! :*
Seria :Culorile dragostei de Kerstin Gier( Rosu de rubin, Albastru de safir si Verde de smarald)
Mi-au placut enorm si le-as citi si de 100. Ti le recomand din toata inima sa le citesti.
Mireasa hotomana de Margaret Atwood
Anna si sarutul frantuzesc de Stephanie Perkins
Sub aceeasi stea de John Green
Orasul de Sticla de Cassandra Clare
Destine la limita de Katie McGarry
E usor sa te iubesc de Tammara Webber
Reactie in lant de Simone Elkeles
Cand esti vrajitoare...de Carolyn MacCullough
anonim_4396 întreabă:
raooool636 întreabă: