Prietenia este un lucru valoros care se gaseste foarte greu.In ziua de astazi cu greu gasim prieteni, pentru ca majoritatea sunt pe interes si isi bat joc.Chiar si cand ai un prieten si crezi ca iti este prieten cu adevarat,la un moment dat te poate trada,si acest lucru este destul de urat
In legatura cu citatul de mai sus, nu prea este adevarat pentru ca in ziua de azi numai poti avea incredere in nimeni, fiecare isi va arata"adevarata fata"la un moment dat si vom vedea ca nu sunt persoanele pe care le credeam noi.Cel mai bun prieten esti tu insuti
Parerea mea este ca nu este adevarat
Petrec mult timp singur si e mai placut... in + sa stii ca orice ar fi nimeni absolut nimeni nu iti ieste prieten cu adevarat...cair daca te mai ajuta la nevoie odata si odata tot o sa-ti demonstreze ca nimeni nu iti ieste prieten.
Mai bine cresti un caine (Gluma)
Da ai dreptate. am avut si eu o "prietena" care o consideram prietena dar m-a dezamagit...si stiu ca nu exista prieteni avevarati toti te tradeaza mai devreme sau mai tarziu dar eu a, pus intrebarea asta aici pentru ca am vrut sa vad cum gandesc si alte persoane despre "prietenie" care pana la urma se dovedeste a fi falsa!
Eu nu am prieteni si traiesc destul de bine si uite cateva motive care ma beneficiaza in singuratate. 1. banii cu care i-as cheltui cu amicii ii pot aduna sa-mi iau ceva folositor (o haina, adidasi, parfum...) 2. nu am probleme cu nimeni, nu ma involucrez in batai si nu stau sa suport fumul de tigara al fumatoriilor 3. asa am liniste si pacea pe care mi-o doresc fara sa am dusmani pentru ca multi din ei te trag in teapa cand ai nevoie de ceva.