| adynna_8265 a întrebat:

Ce credeti despre produsele DOVE?

21 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Le folosesc si sunt intr-adevar foartee bunewinking

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu folosesc produse Dove si sunt foarte multumita happyIti face pielea cativelata si hidrateaza foarte bine big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu sunt foarte multumita de ele, le folosesc mereu.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cred ca sunt bune. Am folosit doar sapunul de la ei, dar mi-a placut pentru ca lasa pielea catifelata.

| JackieSue a răspuns:

Sunt exact ca toate celelalte numai ca miros mai puterniclaughing.

| want2bMajestic a răspuns:

Hidrateaza bine pielea

| Ralux a răspuns:

Sunt bunewinking. Le recomand.Eu folosesc sapunurile Dove si gelurile de dus cu extract de castravete si ceai verde.Nu cred ca are un efect diferit asupra pielii tale.

| fabiola a răspuns:

Eu folosesc Dove cu extract de castravete si ceai verde.Sunt foarte multumita atat de sapun, gel de dus dar cel mai mult de lotiunea de corp hidratanta( este suportata bine de corp acum pe caldurile astea, este un pic racoritoare si pielea ramane fina!) Nu mai zic nimic, ca ma angajeaza astia sa fac vreo reclama la tv sau ma amendeaza CNA!

| Mo a răspuns:

Sunt multumita de toate produsele Dovepentru ingrijire corporala, in afara de cele pentru par! Balsamurile sau mastile pentru par sunt ok, dar sampoanele-bleah!

| dyav0litza a răspuns:

Sunt incredibile iti hidrateaza pielea sunt ff multumita ti le recomandwinking

| littlesunshine a răspuns:

Cred ca sunt cele mai bune produse. Iti lasa pielea super-fina.

| larisa_8487 a răspuns:

Folosesc sapunul de la ei! este foarte bun! si cu siguranta toata gama e extraordinara!

| oooooooo a răspuns:

Folosesc produse dove de mult timp si nu le-as schimba pentru ca sunt foarte bune-in special sapunul(daca il folosesti o data iti dai seama ce catifelata ramane pielea, in comparatie cu altele)-dar si lotiunile de corp.

| nestlebaby a răspuns:

Foarte foarte bune! excelente as zice eu!

| Gabii a răspuns:

Sunt foarte bunewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt foarte multumita de produsele Dove.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu am fost mulțumită de gama Dove.
Pa, p. a

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Excelente, super tari, le folosesc cu mare placere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt cele mai bune produse.Folosesc sapun si crema pentru fata din gama dove si sunt extrem de mltumita.Intentionez sa achizitionez si alte produse dove. Un sfat pentru toata lumea: INCERCATI ORICE PRODUS DIN GAMA DOVE!

| lumi27 a răspuns:

Sunt foarte bune, eu chiar le folosesc

| lumi27 a răspuns:

Sunt foarte multumita de ele