Sincer sa-ti spun au auzit multe cazuri despre fantome, si eu ma uit si la Fenomene strani cateodata.Si unei foste colege de-a mea ii s-a intamplat sa vada fantome, deajaba spun unele persoane ca nu exista, pentru ca nu au trecut prin momente de genul acestea, dar daca intrebi persoane care au trecut prin momente de genul acesta iti vor spune ca exista.Am citit pe net un caz real care ii s-a intamplat unui copil si lui tatal lui, ei erau din Bucuresti si au mers in Moldova si acolo s-au intamplat multe lucruri. Dar uni nu cred si altii cred. Dar si diriginta mea care este profesoara de religie mi-a spus ca doar prin credinta Dumnezeu te ajuta ca sa nu ai probleme cu fantomele sau cu spiritele.Pan` la urma fiecare cu parerea lu!
Bye:*
Eu nu cred.Nu am vazut, nimeni cunoscut nu mi-a povestit ca ar fi vazut, deci... Exista doar in documentarele de pe Discovery, care sunt foarte interesante de altfel.
Pai hai sa iti povestesc ceva...verisoara mea ramasese singura acasa cu surioara ei mai mica de cateva luni...Aceasta dormea iar Cristina (caci asa o cheama pe verisoara mea) facea niste clatite in bucatarie. In timp ce le umplea cu dulceata... a vazut cum usa de la mobila de bucatarie se deschide si vreau sa zic ca este usa din acea cu arc de care trebuie sa tragi tare ca sa se deschida...
Pai in pricipiu multi zic ca nu exista, dar sa nu uitam ca diavolul face multe lucruri si crez ca nu ar pute-a sa ia o infatisare al unui om sau animal mort? eu cred ca poate.si nu m-as speria sa imi zica cineva ca a vazut o fantoma...(succes in cautarea fantomelor)
Pai, stii cum e asta cu fantomele?
Daca ii intrebi cine crede in Dumnezeu, toti cred! Dar nici pe el nu l-au vazut sau asa. Deci si Dumnezeu exista nu cred sa-l fi vazut vreo unul din voi pana acum. E, asa e si cu fantomele! Si e logic ca daca Dumnezeu exista ( forta binelui ) trebuie sa existe si forta raului, adica Diavolul. Diavolul trimite spirite pe pamant... Dumnezeu trimite ingerii si tot asa! In concluzie, DA! EXISTA FANTOME!
"Raspuns anonim:
Eu cred in fantome si tot timpul simt ca sunt urmarita de o prezenta stranie. ce sa fac?"
Pentru un inceput ai putea sa te opresti din a te uita la filmele de pe Discovery cu haunted house Sunt foarte bine regizate si te cam aburesc Eu unu ma uit la ele pentru ca imi plac... dar sa ma urmareasca careva ...nu cred.
Am avut multe "experiente" de genul.Multi cred ca e decat o prostie.insa pana nu vezi, nu crezi. In casa unde am crescut (apartamentul), cred ca are un fel de energie, nu pot sa spun ca e negativa sau pozitiva, ci doar ca, din cand in cand isi face simtita prezenta. Spre exemplu: venisem intr-o seara de sambata la ai mei cu prietenul, ne-am zis sa ramanem peste noapte acolo.Am ocupat camera mea de altadata...incercam sa adorm, imi spuneam rugaciunea in gand cand cineva mi-a soptit la ureche:''Ma vezi?" am deschis ochii mirata si am vazut pe perete o chestie ciudata, ca o umbra.ramasesem socata iar al meu iubit, ma tot intreba ce am de nu ii raspund, sunt bine? rade si acum de mine bineinteles! Si s-au mai intamplat multe altele.inclusiv surorilor mele, mamei si chiar tatalui meu.deci ceva ciudat se intampla
Le vede doar acela ce crede in ele, daca ai credinta in Dumnezeu nu vei avea intimplari...
Nu sun sigura dar sunt multe zvonuri si multe filme facute dupa realiteate s-ar putea sa existe. Este foarte ciudat...
Sa spun sincer un singur om are dreptate de aici si anume mihaiii da! exista fantome asa... zisele spirite care ne bantiue insa daca stam bine si ne gandim noi vedem numai forta raului dar forta binelui de ce nu ar putea sa ne bantuie? ...asta pentru ca suntem foarte rai si avem multe pacate daca eram mai buni nimeni nu se plangea de aceea forta pe care nu ar tb sa o vedem ne bantuie si ne sperie mereu
Da exista fantome! fantomele sunt acele persoane care mor cand lumea le este atat de draga si ca au in mintea lor un viitor roz, de exemplu o mireasa nici nusi inchipuie ca moare in ziua nuntii si acea zi este o poarta spre un nou inceput.Si totusi ea moare, ramane blocata intre cele 2 lumi nici pe lumea cealata nu vrea sa plece nici aici nu mai poate veni.
Apropo fantomele traiesc numai din amintiri...mereu la ele se intampla aceleas lucruri.si daca locuiesti in casa in care au locut in timpul vetii ele incerca sa-ti dea semne ca ele sunt acele ca acea casa este locuita si ca tu nu ai ce cauta acelo, insa nu-ti fac rau, ele depun foarte mult efort pentru a deschide un dulat sau pentru a face nu stiu ce lucru, pentru a se odihni sufletul lor in pace trebuie sa intri in contact cu ele ca ele sa-ti spuna de ce inca sunt pe pamant
De exemplu daca este fantoma rea aici se schimba total teoria... dar in generau fantomele rale sunt oameni chinuiti aici pe panat si se razbuna doar pe cei care la chinuit, nu vine la tine si spune"haaa uita-l pe asta ia sa ma duc sa ma iau de el"nu este asa.la fel si cu diavolul, nu vine la tine asa din senin ori treimis de catre cine prin farmele ori el vede ceva mai deosibit la tine de exemplu iti este prea frica de el si stai mereu su frica in san rugandu-te sa nu vina. oricum daca ii vezi shipui lui natural nu mai traiesti pentru ca ii dai inimii o adrenalina prea mare si...stiti voi
Sunt tot eu aline, da de aici ina are drepatate, fantomele, ei/ele exist si suntem inconjurati de rau pentru-ca noi insini suntem rai.Dar asta nu poate fi adevarat, poti sta langa un om care este criminal si ar vrea sa te omoare dar pur si simplu nu poate face asta, posibil sa fi protejat de ceva, cum si multe alte fete au scapat de violuri cea ce mi se pare un cosmar teribil pentru ele, asta inseamna ca poate fi si ceva bun langa tine, numa ca nu ti-ai dat seama pentru ca tu esti o persoana buna. Iar cum tu sti asta, cand ceva rau isi face prezenta imediat te sperii si incepi cu intrebari aoleu fantome.Parerea mea, crezi in Dumnezei, trebuie sa crezi si unpic in fantome, oricum creieru uman e puternic putem face multe cu el, noi insisi suntem niste psihologi foarte buni, numa ca nu stim asta la fel cum sunt si "mediumi" cei care vb cu fantomele.Toti avem capacitatiile astea trebuiesc doar dezvoltate deealove = i love yoy cu intrebarea asta
selysol întreabă: