anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce dracu' boala este si perfectionizmul asta? Ce trebuie unele persoane sa se zbata sa fie inzestrate cu tot? Nu bat nici un apropo degeaba, mai nou m-au suparat multe persoane si mi-au scazut moralul ingrijorator.Nu stiu, am mai trecut prin pase proaste dar m-am saturat. Poate sunt persoane care ar trece mai usor prin ce trec eu dar nu suport sa ma impac cu o idee, daca aceasta nu este ce pot eu mai bun.
O sa fiu sincer, nu aveti cum sa ma ajutati daca nu va zic pe bune si iertati-mi defectele, daca asta vi se par, dar fara ambitia mea nu ajungeam unde...eram, lucrurile incepand sa o ia in jos. Faza este ca eu sunt invatat sa fiu bagat in seama, sa ma simt important, lumea sa imi ceara ajutorul, sa nu am timp liber pentru mine tovarasii apeland mereu la mine (ori pentru ajutor, ori pentru distractii).Mai nou lucrurile o iau in jos dupa cum spuneam, persoanele vad ca nu prea sunt ce credeam eu ca sunt si cei mai apropiati cu care tineam legatura sa ma loveasca cel mai tare.Eu sunt foarte greu ranit la caracter, dar lucrul asta este pur si simplu miselesc, un complot pe la spate, ca in filmele cu mascatii aceia de vin pe la spate, te iau de gat si te tarasc in barlogul lor.Sunt dezamagit, toti au chef sa o arda la vrajeala, si toti imi dau (la figurat desigur) o "bucata" in cap ca sa ma satur.Actuala mea iubita, care este o persoana care merita tot respectul, care ma ajuta sa trec mai usor peste probleme, a avut o experienta similara, imi spunea chiar ca i-a trecut prin minte ganduri de sinucidere, mie personal chiar mi-a venit sa rad cand am auzit asta dar observ ca este foarte greu pentru persoane perfectioniste ca noi sa fim loviti asa sunbtil si dur deodata, si imi dau seama ca pentru o fata trebuie sa fie mai greu, dar eu nu o sa cedez, nici nu se merita! Mi-am sters si facebook-ul, pacat de anii pierduti pe el, dar am observat ca este si acesta o facatura, persoane care merita tot respectul, si care au facut ceva in viata, pur si simplu au cateva like-uri, si persoane de nimic, care nu au altceva mai bun de facut decat sa piarda timpul pe facebook si sa fie pupate in fund de toti, cand sunt vorbiti pe la spate...Si fiind asa dezamagit, tot am atatea persoane care le-am ajutat si care m-ar ajuta si ele inapoi, oameni adevarati, de la ei am auzit ce se vorbea adesea de mine pe la spate, dar eu i-am ignorat cum a intors si Iisus celalalt obraz sa fie lovit.Era chiar un status: Facebook este locul in care cei mai apropiati prieteni/familia iti da ignore/te sterg si in care dusmanii iti viziteaza cel mai des profilul. Faza cu dusmanii o credeam dar nu puteam sa ma astept sa fie atat de dramatica lumea, ca in faza cu prietenii si familia, acesta este un status de milioane si nu o sa-l uit nici o data!
Intrebarea este apropo, comunicativa, dati-mi sfaturi, pareri, vi s-a intamplat ceva posibil similar si voua?
Va multumesc mult celor care ati putut citi tot si dorinta voastra de a da o mana de ajutor ma face sa cred ca exista si oameni care vor sa faca Pamantul asta un loc mai bun.

Răspuns Câştigător
| Geass a răspuns:

Învaţă să te distrezi singur ( crede-mă, sunt o mulţime de lucruri interesante pentru care nu ai nevoie de vreo altă prezenţă umană ca să te distrezi ) sau caută prieteni mai inteligenţi.

6 răspunsuri:
| fadnox a răspuns:

Nu-i vorba de perfectionism, trebuie sa te impaci cu gandul ca uneori esti ca un produs perisabil care devine plicisitor in ochii altora
nu traiesti pentru altii, traiesti pentru tine si cam atat, ai sa treci peste asta
spuneai ca ai o prietena, nu e de ajuns? prea mult strica

| anonim_4396 explică (pentru fadnox):

Pentru mine nu, ma simt foarte prost sa am un cerc atat de ingust de prieteni!

| Gogu06 a răspuns:

S-ar putea sa gresesc dar cred ca aveau beneficii dupa urma ta, se foloseau de tine si pe motivul asta te simteai important si bagat in seama.

Probabil erai si invidiat. Iar cand nu le-ai mai fost de folos, au inceput sa se lege de tine.

este destul de clasica situatia asta, cand tipul care incearca sa isi cumpere prietenii ajunge bataia lor de joc.

| Geass a răspuns:

Din ce am citit văd că nu realizezi că dacă nu eşti de ajutor sau interesant nimeni nu stă cu tine, la fel fac şi eu, atâta timp cât nu eşti interesant sau măcar să-mi fii de ajutor nu văd ce motiv aş avea să stau cu tine, unii pur şi simplu nu vor să aibă astfel de oameni neinteresanţi în jurul lor şi din acest motiv nu mai stau cu ei...

| anonim_4396 explică (pentru Geass):

Da, ai dreptate, dar prea brusca schimbarea, ei pur si simplu cred ca au uitat momentele cand ii ajutam eu pe ei, si cand ma chemau in oras, dar mai nou, cand am si eu nevoie de ajutor...Toti nu te mai baga in seama.Pacat...

| anonim_4396 explică (pentru Geass):

Nu ma prea simt in apele mele singur...Sunt o persoana extrovertita sad
Da-mi idei...o sa incerc totusi.
Apropo am rezolvat...problema era ca nu prea mai bagam in seama decat pe cei mai apropiati prieteni si la restul ma dadeam in fite ( zic ei ), acum ca i-am bagat putin in seama vin toti ca, cateii...

| Geass a răspuns (pentru anonim_4396):

Învaţă să te distrezi singur ( crede-mă, sunt o mulţime de lucruri interesante pentru care nu ai nevoie de vreo altă prezenţă umană ca să te distrezi ) sau caută prieteni mai inteligenţi.